loader image

IT-tekniker till Umeå

4 januari, 2022

Vi söker just nu två IT-konsulter/tekniker till vårt Umeåkontor.

Vilka vi är?

TeamNorr IT-Partner AB erbjuder helhetslösningar inom IT för att företag i Norrland ska ha en bra dag på jobbet.
Bolaget grundades 2014 och vi är idag 21 kollegor som arbetar på våra kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik. Vi har en stabil tillväxt i Norrland och söker fler medarbetare som har viljan att utvecklas i sin karriär och ta nästa steg tillsammans med oss. Hos TeamNorr har vi en sak gemensamt, vi brinner för att ge våra kunder en bra dag på jobbet. Det gör vi genom att erbjuda helhetslösningar inom IT som skapar enkelhet, effektivitet och ökad trivsel. Vårt fokus varje dag är att ta helhetsansvar över våra kunders IT-miljö och leverera support och service utöver det vanliga.

Vem trivs här?

En bra dag på jobbet är våra ledord och det skapar vår framgång. Dessutom har vi en stark vilja att hela tiden bli en bättre arbetsplats. Allt vi gör ska bidra till en bra dag på jobbet både för våra kunder och våra egna medarbetare.

Vi satsar på coachande ledarskap och personlig utveckling och välmående för oss som jobbar här. Vår kultur präglas av laganda, engagemang och omtanke om varandra och våra kunder. Om du delar våra värderingar, engagerar dig i laget och längtar efter en framåtsträvande och utvecklingsfokuserad arbetsplats kommer du att trivas hos oss.

Det är ett plus men inte ett krav om du har erfarenheter av:

  • Installation och drift av nätverk
  • Installation och drift av servermiljöer
  • Installation och vidareutveckling av Microsoft 365 lösningar
  • Support och användarfrågor
  • IT-säkerhet
  • Backuplösningar
  • Konferenslösningar

Placeringsort är i Umeå.
B-körkort är ett krav.

Vill du följa med oss på vår resa framåt? Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Skicka din intresseanmälan till jobb@teamnorr.se och märk mailet ”IT-konsult/tekniker Umeå”.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår VD Edward Lantz, edward.lantz@teamnorr.se eller 070-552 33 54.