Etablering: Nytt kontor i Boden

Nu öppnar vi ett nytt kontor i Boden. Är du en driven supporttekniker som vill bli en del av vårt vinnande team?

Om TeamNorr IT-Partner

TeamNorr IT-Partner består av IT-konsulter och IT-tekniker med olika spetskunskaper, som tillsammans bildar ett kompetent och prestigelöst lag där vi svarar för allt ifrån projektering, installationer och IT-support till molntjänster, telefoni, dokumenthantering och mycket mer. Vår ambition är att fungera som våra kunders kompletta IT-avdelning och på så sätt hjälpa dem att växa. De får jobba med sin kärnverksamhet och vi ser till att saker och ting fungerar.

Vi finns för närvarande på fem orter i norra Sverige och öppnar upp kontor på fler platser i Norrland för att finnas nära våra kunder. Det ställer höga krav på företagskulturen, att hålla samman och skapa gemenskap. Det lyckas vi med genom att vi alla hjälps åt och vi stöttar varandra i det dagliga arbetet, inte minst när det gäller att lösa våra kunders problem. Vi lär av varandra oavsett vilket kontor vi sitter på – och så har vi roligt tillsammans.

Om tjänsten

Nu öppnar vi ett nytt kontor i Boden som du som supporttekniker får vara med och bygga upp. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som hög servicenivå, ett stort driv och att du är duktig på att kommunicera och dokumentera. Målsättningen med det nya kontoret är att öka tillgängligheten och kundnöjdheten lokalt. Du får vara med och skapa ett effektivt flöde för kunden genom att själv utföra ärenden, fördela ut uppdrag till medarbetare samt återkoppla och kommunicera med kund.

Som anställd på TeamNorr är du en del av ett kunnigt och sammansvetsat team som gemensamt hjälper kunderna med allt som rör IT – support, skrivare, datorer, server, datacenter och telefoni med mera.

Hos oss får du vara engagerad och genomföra egna idéer – här finns inga långbänkar och vi är öppna för nya lösningar och förslag. Vi vill jobba med ett öppet sinne, rakt och ärligt och göra det så bra som möjligt för våra medarbetare och kunder. Vi vill helt enkelt ge alla en bra dag på jobbet!

Meriterande

Erfarenhet av följande

 • Microsoft 365
 • Windows Server
 • Nätverk
 • Användarsupport
Ett urval av våra förmåner:
 • Företagshälsovård med hälsokontroller
 • Sjukvårdsförsäkring
 • Friskvårdsbidrag
 • Friskvårdstimme
 • Trivsamma arbetsmiljöer
 • Trygg arbetsplats med kollektivavtal
 • Goda utvecklingsmöjligheter
Mer om tjänsten:

Sista ansökningsdag: 2023-03-10. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Anställningsform: Tillsvidareanställning som börjar med en 6 månaders provanställning.
Tillträde: Så snart som möjligt.
Lön: Enligt överenskommelse.
Placeringsort: Boden.

Ansök

Skicka din ansökan till jobb@teamnorr.se och märk mejlet ”Supporttekniker Boden”.

Har du frågor om tjänsten?

Vd, Edward Lantz, edward.lantz@teamnorr.se, 070-552 33 54
HR, Elin Lantz, elin.lantz@teamnorr.se, 070-576 12 13