IT-konsult i Luleå   

Hos oss blir du en del av ett kunnigt och sammansvetsat gäng som gemensamt hjälper kunderna med allt som rör IT.

Om TeamNorr 

TeamNorr består av IT-konsulter och IT-tekniker med olika spetskunskaper, som tillsammans bildar ett kompetent och prestigelöst lag där vi svarar för allt ifrån projektering, installationer och IT-support till molntjänster, telefoni, dokumenthantering och mycket mer. Vår ambition är att fungera som våra kunders kompletta IT-avdelning och på så sätt hjälpa dem att växa. De får jobba med sin kärnverksamhet – och vi ser till att saker och ting fungerar.  

Vi finns för närvarande på fem orter i norra Sverige, vilket ställer höga krav på företagskulturen – att hålla samman och skapa gemenskap. Det lyckas vi med genom att vi alla hjälps åt och vi stöttar varandra i det dagliga arbetet, inte minst när det gäller att lösa våra kunders problem. Vi lär av varandra oavsett vilket kontor vi sitter på – och så har vi roligt tillsammans.  

Om tjänsten 

Som IT-konsult på TeamNorr är du en del av ett kunnigt och sammansvetsat team som gemensamt hjälper kunderna med allt som rör IT – support, skrivare, datorer, server, datacenter och telefoni med mera.   

Hos oss får du vara engagerad och genomföra egna idéer – här finns inga långbänkar och vi är öppna för nya lösningar och förslag. Vi vill jobba med ett öppet sinne, rakt och ärligt och med våra medarbetares och kunders bästa för ögonen. Vi vill helt enkelt ge alla en bra dag på jobbet!  

Krav på erfarenhet av  
 • Microsoft 365   
 • Windows Server   
 • Nätverk  
 • Användarsupport   

  Meriterande  

 • Certifierad inom Microsoft 365   
 • Certifierad inom Clavister   
 • Goda kunskaper i Powershell   
 • Erfarenhet av Unifi   
 • Erfarenhet av Konferensrumslösningar   
 • Erfarenhet av Telavox   

Ett urval av våra förmåner: 

 • Företagshälsovård med hälsokontroller  
 • Sjukvårdsförsäkring  
 • Friskvårdsbidrag  
 • Friskvårdstimme  
 • Trivsamma arbetsmiljöer  
 • Trygg arbetsplats med kollektivavtal  
 • Goda utvecklingsmöjligheter  
Mer om tjänsten

Sista ansökningsdag: 2023-03-31. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Anställningsform: Tillsvidareanställning som börjar med en 6 månaders provanställning.  
Tillträde: Så snart som möjligt.
Lön: Enligt överenskommelse. 
Placeringsort: Luleå.  

Ansök

Skicka din ansökan till jobb@teamnorr.se och märk mejlet ”IT-konsult Luleå”. 

Har du frågor om tjänsten? 

Vd, Edward Lantz, edward.lantz@teamnorr.se 070-552 33 54
HR, Elin Lantz, elin.lantz@teamnorr.se, 070-576 12 13