It-konsult i Lycksele

TeamNorr är ett av Norrlands ledande it-företag med affärsidén att vara en komplett it-avdelning för ägarledda företag. Vi jobbar nära och regelbundet för våra kunder och tar hela greppet om it-miljön, allt från långsiktiga förbättringar till snabb it-support när det behövs. Hos oss kommer du vara en viktig del i vårt lag av it-tekniker, it-konsulter, servicetekniker och kundansvariga med olika spetskunskaper som tillsammans bildar den kompletta it-avdelningen för våra kunder. Vi ansvarar för allt ifrån projektering, installationer, servicedesk och it-support på plats till serverdrift, backup, molntjänster, telefoni, dokumenthantering och mycket mer.

Av våra kunder uppfattas vi som rejäla och smidiga. Rejäla för att vi gör ett bra jobb, återkopplar och håller vad vi lovar. Smidiga för att vi är enkla att ha att göra med och för att vi gör livet lättare för våra kunder. Genom att anlita oss som it-avdelning får kunderna ta del av många olika spetskompetenser. Det handlar bland annat om it-support, serverdrift i vårt datacenter, leverans av datorer och skärmar.

Vår samverkande kultur
Vi vill utveckla och upprätthålla en intern och extern kultur som präglas av medskapande.
Det betyder att:
– Medarbetarna aktivt stödjer varandra att må bra, trivas, utvecklas och prestera.
– Våra kunder upplever oss som engagerade och aktivt bidragande medskapare.

Vi är ett växande företag med korta beslutsvägar och en stark kultur av att hålla samman och arbeta mot en gemensam målbild. Vi tror på att hjälpa varandra och stötta varandra i det dagliga arbetet. Vi har hela tiden våra kunders bästa för ögonen och hjälper varandra över orterna för att lösa kundernas problem.
Dessutom ser vi till att ha roligt ihop och att lära av varandra oavsett vilket kontor vi arbetar på.

För närvarande finns vi på fem orter i norra Sverige och söker nu efter nya kollegor som vill vara en del av vårt engagerade lag. Ta chansen att vara med på vår resa och växa tillsammans med oss!

Tjänsten är en direktrekrytering och kan komma att tillsättas innan sista dag för annons, vänta därför inte med din ansökan då urval sker löpande.

Om tjänsten
Som it-konsult på TeamNorr är du en del av ett kunnigt och sammansvetsat team som gemensamt hjälper kunderna med allt som rör it – support, skrivare, datorer, server, datacenter och telefoni med mera. Dina arbetsuppgifter kommer bl. a. bestå av att:
• Analysera kundens behov och utveckla lämpliga it-lösningar
• Planera och genomföra implementeringen av it-lösningar
• Konfigurera, underhålla och felsöka nätverks- och serverinfrastrukturer
• Ge teknisk support till kunder via telefon, e-post eller personligen
• Utbilda kunder på användningen av it-lösningar
• Utföra tekniska utvärderingar och rekommendationer för förbättringar av it-system
• Hålla sig uppdaterad med de senaste tekniktrenderna och produktuppdateringarna inom it-branschen

Vem är du?
Vi söker nu dig med kunskaper inom användarsupport, Microsoft 365, Windows Server och nätverksadministration.

För att trivas i rollen är det viktigt att du har en positiv inställning och att du är van att arbeta självständigt, samtidigt som du alltid är beredd att stötta dina kollegor och hjälpa till där det behövs. Du bör vara väl förtrogen med daglig rapportering och dokumentation, och ha en stark kommunikationsförmåga för att kunna kommunicera med användare och kollegor på ett tydligt och övertygande sätt.

Om verksamheten
TeamNorr IT-Partner AB är ett norrländskt företag som grundades 2014. Företaget har ca 30 medarbetare och en omsättning om ca 40 miljoner SEK år 2022.
Vårt huvudsakliga syfte att hjälpa företag att växa genom att vara deras it-avdelning.
Ända sedan vi startade TeamNorr 2014 har vi haft samma filosofi och målsättning att våra kunder ska ha en bra dag på jobbet, tack vare en effektiv och väl fungerande it-miljö. Vi är agerar både som stödfunktion och hjälpande resurs med fullt fokus på att stödja våra kunder att utveckla deras verksamhet i önskad riktning.

Utöver vår verksamhet i Lycksele finns TeamNorr idag etablerade i Sollefteå, Örnsköldsvik, Skellefteå, Piteå och Luleå. Fler kontor är på väg att startas upp för att finnas nära som it-avdelning till kunderna runt om i Norrland.

Mer om tjänsten
Sista ansökningsdag: 18 juni. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Anställningsform: Tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning.
Tillträde: Så snart som möjligt.
Lön: Enligt överenskommelse.
Placeringsort: Lycksele.

Skicka din ansökan till jobb@teamnorr.se och märk mejlet ”IT-konsult Lycksele”.

Har du frågor om tjänsten?
Vd, Edward Lantz, edward.lantz@teamnorr.se 070-552 33 54
HR, Elin Lantz, elin.lantz@teamnorr.se, 070-576 12 13