It-tekniker i Umeå

Vi söker människor som brinner för it, kunden och för varandra! Människor som har ett driv framåt och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.
Just nu söker vi dig som vill jobba som it-tekniker hos oss på vårt Umeåkontor och hjälpa våra kunder att utvecklas med hjälp av digitalisering. Vi kollegor tror på att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet. Vi har hela tiden våra kunders bästa för ögonen och hjälper varandra över orterna för att agera som deras it-avdelning. Dessutom ser vi till att ha roligt ihop och att lära av varandra oavsett vilket kontor vi arbetar på.

Som it-tekniker på TeamNorr är du en del av ett kunnigt och sammansvetsat team som gemensamt hjälper kunderna med allt som rör it – support, nätverk, datorer, servrar, datacenter och telefoni med mera. Dina arbetsuppgifter kommer bl. a. bestå av:

  • Installation och drift av nätverk
  • Installation och drift av servermiljöer
  • Tjänster kring Microsoft 365
  • Support och användarfrågor
  • It-säkerhet
  • Backuplösningar

Om dig

Vi söker dig som gärna har erfarenhet inom liknande yrke. Du har teknisk kunskap och erfarenhet inom olika it-områden så som nätverk, servrar, Microsoft 365 och användarsupport. Som person är du lösningsorienterad och ser mycket hellre möjligheter än problem. Du är inte rädd för att anta nya utmaningar och är ständigt hungrig på att lära dig nytt. För teamet är du en lagspelare som är generös med att dela med dig av din kompetens och ditt engagemang och bidrar till att ni har det riktigt bra tillsammans på jobbet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person önskar vi att du är inlyssnande, analytisk och kan kommunicera pedagogiskt, vilket bidrar till din förmåga att lätt få förtroende hos många olika människor.

När du anställs så tilldelas du en fadder, som hjälper dig att komma in i arbetsuppgifterna och som du kan kontakta om du behöver stöd. Vi jobbar också nära varandra i chatt och samtal där man hjälps åt med tekniska frågor och problemlösning.

Att tala och skriva såväl svenska som engelska är inga problem för dig.

För att med lätthet ta dig till våra kunder behöver du även ha B-körkort.

Om TeamNorr IT-Partner

TeamNorr grundades i Umeå 2014 och är ett av Norrlands ledande it-företag. Vårt huvudsakliga syfte är att hjälpa ägarledda företag att verka och utvecklas här i Norrland genom att vara deras lyhörda och aktiva it-avdelning. Vi jobbar nära och regelbundet för våra kunder och tar hela greppet om it-miljön, allt från långsiktiga förbättringar till snabb it-support när det behövs. Hos oss kommer du vara en viktig del i vårt lag av it-tekniker, it-konsulter, servicetekniker och kundansvariga med olika spetskunskaper som tillsammans bildar den kompletta it-avdelningen för våra kunder. Vi ansvarar för allt ifrån projektering, installationer, servicedesk och it-support på plats till serverdrift, backup, molntjänster, telefoni, dokumenthantering och mycket mer.

Utöver kontoret på Spårvägen i Umeå finns TeamNorr idag etablerade i Lycksele, Örnsköldsvik, Sollefteå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Fler kontor är på väg att startas upp för att finnas nära som it-avdelning till våra kunder runt om i Norrland.

Vi vill att våra kunder uppfattar oss som rejäla och smidiga. Rejäla för att vi gör ett bra jobb, återkopplar och håller vad vi lovar. Smidiga för att vi är enkla att ha att göra med och för att vi gör livet lättare för våra kunder. Genom att anlita oss som it-avdelning får kunderna ta del av många olika spetskompetenser. Det handlar bland annat om it-support, serverdrift i vårt datacenter, leverans av datorer och skärmar.

Vår samverkande kultur

Vi vill utveckla och upprätthålla en intern och extern kultur som präglas av medskapande.

Det betyder att:

  • Medarbetarna aktivt stödjer varandra att må bra, trivas, utvecklas och prestera.
  • Våra kunder upplever oss som engagerade och aktivt bidragande medskapare.

Sista ansökningsdag: 12 november. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan nu.
Skicka din ansökan till jobb@teamnorr.se och märk mejlet ”it-tekniker Umeå”.

Har du frågor om tjänsten?

Ansvarig för rekryteringen,
Rebecca Vall, rebecca.vall@teamnorr.se, 090-690 31 02
HR, Elin Lantz, elin.lantz@teamnorr.se, 070-576 12 13