Håkan Nilsson ny säljansvarig på TeamNorr i Umeå

”Vi ska vara en riktigt bra IT-partner och bistå med vår höga kompetens och leverera lösningar som för kundens verksamhet framåt så att de kan ägna sin tid åt att skapa värde i sitt arbete.”

Håkan Nilsson, ny säljansvarig på TeamNorr IT-Partner i Umeå

Varmt välkommen Håkan Nilsson som säljansvarig på TeamNorr i Umeå

Tackar! Det känns fantastiskt bra att vara igång med arbetet. Tycker det ska bli väldigt spännande att vara med på den resa som TeamNorr just nu gör. Jag ser företaget som en pigg uppstickare som utmanar satta spelregler och normer på marknaden och inte bara sätter kunden i centrum för verksamheten, utan även anpassar hela affärsmodellen för att göra allt som rör it så enkelt som möjligt. Det ska bli väldigt kul att dels få vara en del av det och sedan att föra ut det budskapet till marknaden.

Vilka yrkesroller har du haft innan du började här på TeamNorr?

De senaste tio åren har jag jobbat med affärs- och produktledning inom IT och telekom på lite större bolag. Där har jag haft möjligheten att få vara med att både bygga nya och utveckla befintliga verksamheter och affärer. Jag kommer senast från en roll som produktchef för periferiprodukter på Dustin, vilket framför allt innebar att jag ansvade för sortiment och att driva försäljning Dustins web. Innan dess har jag ca tio års erfarenhet från olika roller som säljare, inom lite olika branscher, samt är utbildad civilekonom.

Vad är ditt fokus och vad vill du bidra med?

Framför allt vill jag vara med och bygga starka och långsiktiga samarbeten med både befintliga och nya kunder. Att alltid lyssna till kunden och vara lyhörda för deras förutsättningar och utmaningar så att vi kan understödja deras verksamhet på bästa sätt. Utöver det ser jag fram emot att få vara med och bidra till att utveckla vår affär och hur vi skapar värde för våra kunder. Jag ser redan hur lagarbetet hos TeamNorr är en väldig tillgång och det vill jag givetvis också vara en del av.

 

– Jag har alltid haft ett stort engagemang för mina kunder och det ser jag som en nyckel även i den här rollen, säger Håkan Nilsson

Vilka är dina styrkor?

Jag ser mig som duktig på att ta kundens/användarens perspektiv och kommer vara en bra länk mellan TeamNorr och våra kunder. Jag tror också att min erfarenhet från affärsledning gör att jag har bra förståelse för verksamheter och vad som driver dom framåt och hoppas kunna vara ett bra stöd i komplexa beslut. Jag har alltid haft ett stort engagemang för mina kunder och det ser jag som en nyckel även i denna rollen.

TeamNorr är en utvecklingsfokuserad arbetsplats, vad är dina förväntningar?

Jag vill att TeamNorr ska fortsätta utmana och ständigt vara nyfikna på hur vi kan utvecklas tillsammans med kunderna. Vi ska fortsätta att inte vara rädda att tänka annorlunda. Vi ska vara en riktigt bra IT-partner och bistå med vår höga kompetens och leverera lösningar som för kundens verksamhet framåt så att de kan ägna sin tid åt att skapa värde i sitt arbete.

Devisen som TeamNorr arbetar efter är ”En bra dag på jobbet”. Vad betyder det för dig?

Att få göra skillnad för våra kunder. Det är faktiskt inte svårare än så – då har jag en bra dag på jobbet!