För en fungerande it-miljö

Pär Vidmark

Pär har ett kreativt sinne och han tycker det är intressant hur alla kunder skiljer sig från varandra och att alla har olika behov när det gäller IT-miljö. Läs mer i intervjun med Pär, Tegs Mark och Bygg och Base Media.

Rasmus Olofsson

Rasmus gillar att hålla sig uppdaterad på vad som pågår i IT-branschen och värdesätter sammanhållningen som finns i teamet. Läs mer i intervjun med Rasmus och Akzo Nobel.

Joakim Lundström

Joakim gillar utmaningar och tycker det är roligt att man aldrig blir fullärd när det gäller IT. Det går alltid att utvecklas och lära sig mer. Läs mer i intervjun med Joakim och Låssmeden.

Johan Eriksson

Johan uppskattar lagkänslan som uppstår när man jobbar i team och anser att omväxlingen i arbetet gör att det aldrig blir tråkigt. Läs mer i intervjun med Johan och Nordantenn.

Johannes Ottosson

För Johannes är det viktigt att jobba inom ett företag som vågar tänka nytt och att få vidareutveckla sin kompetens. Läs mer i intervjun med Johannes och Bjurbäcks Bygg.

Pierre Ågren

Pierre har bra tålamod och tycker det är roligt att ständigt få träffa nya kunder och hitta tekniska lösningar som passar dem. Läs mer i intervjun med Pierre och LOLAB.

Evelina Forsberg

Evelina är en av våra engagerade konsulter. Hon ser ljust på framtiden för IT-branschen och tycker det är spännande hur fort utvecklingen går. Läs mer i intervjun med Evelina och Komatsu Forest.

Vi jobbar stenhårt för 100% nöjda kunder.

Installerat och klart

Vi erbjuder både hårdvara och mjukvara till mycket bra priser installerat och klart, precis som du vill ha det.

Backup och säkerhet

Tillsammans med våra partners erbjuder vi trygga tjänster för backup och säkerhetslösningar.

SERVER

Vi hjälper dig installera, underhålla, drifta samt förbättra din server, vare sig om servern är hos dig eller i molnet.

 

partner