Vi söker senior IT-tekniker till vårt kontor i Umeå

TeamNorr IT-Partner AB erbjuder helhetslösningar inom IT för att företag i Norrland ska ha en bra dag på jobbet.
Bolaget grundades 2014 och har idag närmare 30 medarbetare i Luleå, Piteå, Umeå, Skellefteå och Örnsköldsvik. Vi har en stabil tillväxt i Norrland och nu söker fler medarbetare som har viljan att utvecklas i sin karriär och ta nästa steg i rollen som IT-konsult. Hos oss på TeamNorr har vi en sak gemensamt, vi brinner för att ge våra kunder en bra dag på jobbet. Det gör vi genom att erbjuda helhetslösningar inom IT som skapar enkelhet, effektivitet och ökad trivsel. Vårt fokus varje dag är att ta helhetsansvar över våra kunder IT-miljö och leverera support och service i världsklass.

Vem trivs här?

En bra dag på jobbet är vårt ledord och det skapar vår framgång. Trots det har vi en stark vilja att hela tiden bli en bättre arbetsplats. Vi vill att allt vi gör ska bidra till En bra dag på jobbet både för våra kunder och våra egna medarbetare.

Hos oss satsar vi på coachande ledarskap och medarbetarnas personliga utveckling och välmående. Vår kultur präglas av laganda, engagemang och omtanke om varandra och våra kunder. Om du delar våra värderingar, engagerar dig i laget och längtar efter en framåtsträvande och utvecklingsfokuserad arbetsplats kommer du att trivas hos oss.

 

Vi söker

Du har arbetat med IT, gärna som IT-konsult. I konsultrollen är det viktigt att förvalta och utveckla företagets kundrelationer. För att lyckas i rollen är det därför viktigt med eget driv och ett konsultmässigt förhållningssätt.

Tekniska kunskaper:

  • Nätverk
  • Servrar
  • Datorer
  • Molnlösningar
  • Certifieringar är meriterande

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett ansvarsfullt, stimulerande och utvecklande arbete i ett företag där du själv är en nyckelperson. Vi erbjuder teknisk- och personlig utveckling. På TeamNorr hjälps vi åt för att skapa så stor kundnytta som möjligt för kunden.

Placeringsort är i Umeå

Vill du följa med oss på vår resa framåt? Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Skicka din intresseanmälan till jobb@teamnorr.se och märk mailet ”IT-konsult Umeå”.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jessica Bos, jessica.bos@teamnorr.se eller 0703 – 44 27 33.

Välkommen att skicka din ansökan till: jobb@teamnorr.se