Jobba hos oss

Vill du jobba med oss? Kul! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som sitter på rätt kompetenser.
Längre ner på den här sidan hittar du våra utannonserade tjänster. Det går givetvis bra att skicka in en spontanansökan till oss även om vi inte har någon tjänst ute.

Att jobba hos oss

Gillar du att vara engagerad på din arbetsplats, genomföra egna idéer och vara del av ett stöttande och prestigelöst team? Då är TeamNorr en arbetsplats för dig!

Vi finns för närvarande på 7 orter i norra Sverige, vilket ställer höga krav på företagskulturen – att hålla samman och skapa gemenskap. Det lyckas vi med genom att vi alla hjälps åt och vi stöttar varandra i det dagliga arbetet, inte minst när det gäller att lösa våra kunders problem. Vi lär av varandra oavsett vilket kontor vi sitter på – och så har vi roligt tillsammans.

Här finns inga långbänkar och vi är öppna för nya lösningar och förslag. Vi vill jobba med ett öppet sinne, rakt och ärligt och med våra medarbetares och kunders bästa för ögonen. Vi vill helt enkelt ge alla en bra dag på jobbet!

Läs mer om oss på TeamNorr och vad vi står för här.

Ett urval av våra förmåner

  • En stark samverkande företagskultur som innebär att vi kollegor stöttar varandra att må bra, trivas, utvecklas och prestera
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Friskvårdsbidrag
  • Friskvårdstimme
  • Trivsamma arbetsmiljöer
  • Trygg arbetsplats med kollektivavtal
  • Goda utvecklingsmöjligheter

Det går alltid bra att skicka in en spontanansökan till jobb@teamnorr.se om du är intresserad av att jobba i vårt team. Ange gärna i mejlrubriken på vilken ort du vill arbeta. Exempelvis: “Senior it-konsult, Umeå”.

Lediga jobb

IT-tekniker i Örnsköldsvik

IT-tekniker i Örnsköldsvik

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av att arbeta inom it, med support, installationer och hårdvara inom både klienter och skrivare. Alternativt att du har utbildning inom it-området och är villig att lära. Sista ansökningsdag är 10 december.

IT-tekniker i Sollefteå

IT-tekniker i Sollefteå

Vi växer och har flera stora, spännande projekt på gång! Vill du jobba som it-tekniker hos oss i Sollefteå och tillsammans med ditt team genomföra planering, felavhjälpning, utbyten och installation av it-utrustning hos våra kunder?

IT-tekniker i Härnösand

IT-tekniker i Härnösand

Vill du jobba som it-tekniker hos oss i Härnösand och bl a leverera och installera ny it-utrustning till våra kunder? Sista ansökningsdag är 10 december. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan nu.

IT-tekniker i Sundsvall

IT-tekniker i Sundsvall

Som it-tekniker arbetar vi i team och genomför planering, felavhjälpning, utbyte och installation av it-utrustning i våra kunduppdrag. Sista ansökningsdag är 10 december. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan nu.

Senior it-konsult i Umeå

Senior it-konsult i Umeå

Just nu söker vi dig som vill jobba som senior it-konsult hos oss på vårt Umeåkontor och leverera moderna tjänster och den senaste tekniken till våra företagskunder. Sista ansökningsdag: 12 november. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan nu.

IT-tekniker i Örnsköldsvik

It-tekniker i Umeå

Som it-tekniker på TeamNorr är du en del av ett kunnigt och sammansvetsat team som gemensamt hjälper kunderna med allt som rör it – support, nätverk, datorer, servrar, datacenter och telefoni med mera.

Våra medarbetare berättar