Jobba hos oss

Vill du jobba med oss? Kul! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som sitter på rätt kompetenser.
Längre ner på den här sidan hittar du våra utannonserade tjänster. Det går givetvis bra att skicka in en spontanansökan till oss även om vi inte har någon tjänst ute.

Att jobba hos oss

Gillar du att vara engagerad på din arbetsplats, genomföra egna idéer och vara del av ett stöttande och prestigelöst team? Då är TeamNorr en arbetsplats för dig!

Vi finns för närvarande på 7 orter i norra Sverige, vilket ställer höga krav på företagskulturen – att hålla samman och skapa gemenskap. Det lyckas vi med genom att vi alla hjälps åt och vi stöttar varandra i det dagliga arbetet, inte minst när det gäller att lösa våra kunders problem. Vi lär av varandra oavsett vilket kontor vi sitter på – och så har vi roligt tillsammans.

Här finns inga långbänkar och vi är öppna för nya lösningar och förslag. Vi vill jobba med ett öppet sinne, rakt och ärligt och med våra medarbetares och kunders bästa för ögonen. Vi vill helt enkelt ge alla en bra dag på jobbet!

Läs mer om oss på TeamNorr och vad vi står för här.

Ett urval av våra förmåner

  • En stark samverkande företagskultur som innebär att vi kollegor stöttar varandra att må bra, trivas, utvecklas och prestera
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Friskvårdsbidrag
  • Friskvårdstimme
  • Trivsamma arbetsmiljöer
  • Trygg arbetsplats med kollektivavtal
  • Goda utvecklingsmöjligheter

Det går alltid bra att skicka in en spontanansökan till jobb@teamnorr.se om du är intresserad av att jobba i vårt team. Ange gärna i mejlrubriken på vilken ort du vill arbeta. Exempelvis: “Senior it-konsult, Umeå”.

Lediga jobb

IT-tekniker till Gällivare

IT-tekniker till Gällivare

Vi växer och har flera stora, spännande projekt på gång! Vill du också få möjlighet att jobba i...

IT-tekniker till Boden

IT-tekniker till Boden

Vi växer och har flera stora, spännande projekt på gång! Vill du också få möjlighet att jobba i...

Våra medarbetare berättar