Meny

Meny

IT-tekniker till vårt team i Sundsvall

Har du ett stort intresse för IT och ser glädjen i att få arbeta med att lösa problem och hjälpa människor så de blir riktigt nöjda? Ta då chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Just nu söker vi dig som vill jobba som IT-tekniker hos oss och leverera och installera ny IT-utrustning till våra kunder. Vi är ett växande företag med korta beslutsvägar och en stark kultur av att hålla samman och arbeta mot en gemensam målbild. Vi tror på att hjälpa varandra och stötta varandra i det dagliga arbetet. Vi har hela tiden våra kunders bästa för ögonen och hjälper varandra över orterna för att lösa kundernas problem. Dessutom ser vi till att ha roligt ihop och att lära av varandra oavsett vilket kontor vi arbetar på.

 

Vårt syfte

TeamNorr  är ett norrländskt företag som grundades 2014. Idag, tio år senare finns vi på 10 orter runt om i hela Norrland.
Vårt huvudsakliga syfte är att hjälpa företag verka och utvecklas i Norrland genom att vara deras aktiva IT-avdelning. Vi jobbar nära och regelbundet för våra kunder och tar hela greppet om IT-miljön.
Ända sedan vi startade TeamNorr har vi haft samma filosofi och målsättning att ge våra kunder en bra dag på jobbet, genom en effektiv och väl fungerande IT-miljö.
Läs mer om vad vi hjälper våra kunder med.

 

Våra värderingar — rejäla & smidiga

Våra kunder ska uppleva oss som rejäla och smidiga.
Rejäla för att vi håller vad vi lovar, är tydliga, återkopplar och följer upp att vi gjort ett bra arbete.
Smidiga för att vi är enkla att ha att göra med och för att vi gör livet lättare för våra kunder. Och inte minst att vi visar vårt fokus på kundens bästa.
Läs mer om vårt tankesätt.

 

Vår samverkande kultur

 Vi jobbar hårt för att skapa fina resultat och är stolta över de resultat vi uppnår tillsammans.
I vårt team har vi kunden i fokus och en samverkande kultur. Det har tagit 10 år för oss att utveckla vår kultur som innebär att alla vi medarbetare stöttar varandra att må bra, trivas, utvecklas och prestera.
Det betyder också att våra kunder upplever oss som engagerade och aktivt bidragande medskapare.
Samarbetet och en nära dialog med våra kunder är avgörande för vår utveckling. Vårt fokus handlar om att se till att kunderna är fullständigt nöjda. Det är anledningen till att vi lyckas och växer med fler kunder och etablerar oss på fler orter runt om i Norrland.

Läs mer om hur vi jobbar och vad våra kunder tycker om oss.

 

TeamNorr College

TeamNorr College är vårt program för utbildning, träning och utveckling – både individuellt och i grupp. Syftet är att TeamNorrs medarbetare ska nå sin fulla potential och bli sitt bästa jag.
Vi medarbetare på TeamNorr kan välja bland olika utbildningar för att utvecklas. Det kan handla om allt ifrån olika teknikrelaterade påbyggnadsutbildningar till kundbemötande och personligt ledarskap. Vi tror att TeamNorr College är en viktig del till arbetsglädjen hos oss som i sin tur ger hög kundnöjdhet och långsiktighet för både vårt team och våra uppdrag som IT-avdelning år våra kunder.

 

Din vardag hos oss 

Vi jobbar i team och du kommer att, tillsammans med dina kollegor, arbeta med planering, felavhjälpning, utbyte och installation av IT-utrustning hos våra kunder.  

Du arbetar till exempel med:  

  • Leverans och installation av hårdvara (datorer, mobiler, skrivare mm)  
  • Support för klient (dator och/eller mobiltelefon) samt skrivare. 
  • Hantera kringutrustning/tillbehör och installation. Så som fysisk installation, anslutning av arbetsstationer och kringutrustning, samt byta ut enhet eller problemlösning på plats. 

Du har ett gäng härliga kollegor omkring dig och goda möjligheter att utvecklas i din roll. Hos oss kommer du långt med en vilja och förmåga att utvecklas och lära dig nya saker.

 

Vad vi förväntar oss av dig 

Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta inom IT. Med support, leverans och installationer datorer, skrivare och annan IT-utrustning. Du får gärna ha en utbildning inom IT-området och framförallt har du en lust av att lära dig mer. Samarbetet och en nära och tydlig kommunikation med våra kunder är avgörande för vår utveckling.

Vårt fokus handlar om att se till att kunderna är fullständigt nöjda. Ditt bemötande och hur du hjälper kunderna genom att vara serviceinriktad och noggrann är därför avgörande för kundens upplevelse och att vi får en nöjd kund. För oss är det väldigt viktigt att du lever efter våra värderingar genom att vara rejäl och smidig.

Vi är väldigt stolta och rädda om vår samverkande kultur. Därför är det viktigt att också du som en del av vårt team stöttar dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.
Vi välkomnar gärna nya medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter och vi jobbar för att få in fler kvinnor i vårt team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är service- och lösningsinriktad och tycker om att skapa resultat i team.

För att rollen ska bli rätt för dig behöver du:  

  • Teknisk grundkompetens  
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift  
  • B-körkort 

För att få vistas i kundernas lokaler så krävs godkänt utdrag ur belastningsregistret.

 

Blir du nyfiken på oss?

Hör gärna av dig om du har frågor om oss som företag eller om tjänsten. Ring vår HR-ansvarige Elin Lantz på 070-576 12 13 eller skicka ett mail till elin.lantz@teamnorr.se.

 

Din ansökan

Vill du vara en del av ett team som tycker om att göra livet enkelt för kunder med gemensamma värderingar och en samverkande kultur? Då är du välkommen att söka en tjänst hos oss!
Tjänsten är på heltid med start den 5 augusti.

Din ansökan skickar du till jobb@teamnorr.se senast den 21 juli. Märk mejlet ”IT-tekniker Sundsvall”. Skicka med ett CV med din utbildningsbakgrund och arbetslivserfarenheter. Skriv också lite om dig själv i ett kort personligt brev. Urval och intervjuer genomför vi löpande så skicka in din ansökan redan nu.

Liknande tjänster

Välkommen att ansöka till våra lediga tjänster, utöver dessa så kan du även skicka in en spontanansökan via formuläret 

Om TeamNorr IT-Partner

​TeamNorr IT-Partner grundades i Umeå 2014 och är ett av Norrlands ledande it-företag. Vårt huvudsakliga syfte är att hjälpa ägarledda företag att verka och utvecklas i Norrland genom att vara deras lyhörda och aktiva IT-avdelning.

I dag finns vi på ett flertal orter runt om i Norrland. Nyetableringar är en del av vår vision X10#1, där det finns företag som vill utvecklas finns också vi.

Genom att anlita oss som IT-avdelning får kunderna ta del av många olika spetskompetenser. Det handlar bland annat om it-support, serverdrift i vårt datacenter, leverans av skrivare, datorer och skärmar.

Hur det är att jobba hos oss

TeamNorr är en arbetsplats med korta beslutsvägar och vi har en företagskultur som präglas av medskapande och att vi jobbar som ett team. Här på TeamNorr är kulturen att vi kollegor stöttar varandra att må bra, trivas, utvecklas och prestera. Vi vill att våra kunder känner av vår kultur och upplever oss som engagerade och aktivt bidragande medskapare.

Vi erbjuder en plats i ett växande företag med goda framtidsutsikter och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

Vi är TeamNorr

Vill du veta mer om hur det är att jobba med en IT-verksamhet? Eller vill du bara säga hej? Tveka inte att kontakta oss för dina funderingar så återkommer vi så snart vi kan.

Besök oss

Vi finns runt om i Norrland med lokala kontor i Boden, Bollnäs, Luleå, Lycksele, Piteå, Skellefteå, Sollefteå, Sundsvall, Umeå och Örnsköldsvik.

Är du vår nästa stjärna?

Brinner du för att utveckla näringslivet framåt? Du kanske upplever dig själv som rejäl och smidig? Då tycker vi att du ska skicka in en ansökan via formuläret. 

CV & Personligt brev (pdf, doc, docx)

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning