Konferensutrustning

Med rätt teknik och rätt förutsättningar förvandlas konferensrummet till ett mångsidigt mötesrum där tekniken förstärker möjligheterna till att hålla levande och informativa möten både fysiskt och på distans. Vi hjälper er med hela processen från projektering och installation till utbildning och support av er konferensutrustning för att ni ska ha en bra dag på jobbet.

Digitalt mötesrum

Tekniken idag har fantastiska möjligheter att bistå verksamheten och personalen med stöd för presentationer, samarbeten och såväl analoga som digitala möten. Förutsättningarna kan vara väldigt olika från ett konferensrum till ett annat och vi ser till att ert konferensrum har rätt utrustning för att matcha era behov.

Videokonferens

Det blir allt vanligare att ses digitalt snarare än fysiskt vid möten och det är lätt att förstå varför. Det sparar tid i resor, det gör det enkelt att möta personer från flera andra orter och det är lätt att bibehålla samma möjligheter till presentationer och informationsdelning. Ryggraden består vanligen i ett bra system för videokonferenser och består oftast av en TV eller skärm, kamera samt mikrofon och högtalare.

Teams, Zoom, Meet och mer

Det finns många olika program och system för videokonferenser och det fina med bra konferensutrustning är att det går att använda nästan vilket system som helst. Oavsett om det är exempelvis Microsoft Teams, Zoom eller Google Meet säkerställer vi att er utrustning är redo för alla varianter.

Digitala whiteboards

Med digitala och interaktiva whiteboards kan man idag ersätta projektor, whiteboards och blädderblock. Presentera, visa, anteckna, rita och skriv med digital utrustning och låt allt sparas digitalt för enklare åtkomst för alla. Vi är återförsäljare för SMART Board som ger dig oanade möjligheter till smidiga samarbeten och interaktiva möten.

Digital signage

Nå ut med information till kunder eller anställda med en snygg digital skylt inne på kontoret eller i skyltfönstret. Digital signage gör det möjligt att schemalägga och tidsstyra filmer, presentationer eller stillbilder med frihet och framförhållning så att det är enkelt att byta och anpassa budskap. Vi hjälper dig med allt från montering och installation till mjukvara och utbildning.

Håkan Olovsson

Anders Eriksson

Anders Eriksson

Affärschef, kundansvarig Skellefteå

0910 567 90
anders.eriksson@teamnorr.se

Joakim Rönnholm

Joakim Rönnholm

Fredrik Lunneberg

Fredrik Lunneberg

Kundansvarig Umeå, Örnsköldsvik

090 690 31 12
fredrik.lunneberg@teamnorr.se