Lediga jobb

Vill du jobba med oss? Kul! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som sitter på rätt kompetenser. Vi listar alla lediga tjänster på den här sidan när vi söker personal. Det går också bra att skicka in en spontanansökan även om vi inte har någon tjänst ute.

Säljansvarig Umeå

Säljansvarig Umeå

Vi förstärker vårt lag med en rejäl och smidig säljansvarig till Umeå. Vår tidigare säljansvarige har fått möjligheten att gå vidare till en annan roll inom vårt företag och vi står därför med öppna armar redo att välkomna vår näste säljansvarige i Umeå. Vår kultur präglas av laganda, engagemang och omtanke om varandra och våra kunder.

Ansvarig servicedesk

Ansvarig servicedesk

Vi söker just nu en ansvarig för vår servicedesk. Hos oss kommer du ansvara för driften och det dagliga arbetet i servicedesken. Du som person är mer generalist än specialist, du har en bra kommunikativ förmåga och ska kunna styra och utföra IT-ärenden till våra kunder. Läs mer om tjänsten och vad vi erbjuder här.

Att jobba hos oss

Vår företagskultur är präglat av laganda, engagemang och omtanke för våra kunder och våra medarbetare. Vi är en framåtsträvande och utvecklingsfokuserad arbetsplats som ständigt strävar efter ett bättre arbetsklimat. Vi tror på coachande ledarskap, personlig utveckling och välmående för vår personal. Gentemot våra kunder använder vi ofta slogan ”en bra dag på jobbet” och det genomsyrar även vår egen företagskultur då vi vet att våra medarbetare trivs som bäst och presterar som bäst när de har en bra dag på jobbet.

Ett urval av våra förmåner

  • Företagshälsovård med hälsokontroller
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Friskvårdsbidrag
  • Trivsamma arbetsmiljöer
  • Trygg arbetsplats med kollektivavtal
  • Goda utvecklingsmöjligheter

Även om vi inte söker personal går det alltid bra att skicka in en spontanansökan om du är intresserad av att jobba i vårt team.

Vi använder Google Recaptcha
Villkor | Intregritetspolicy