Skrivare och dokumenthantering

Utskrifter, kopiering, scanning och mycket annan dokumenthantering är ofta något som spelar en vital roll i verksamheten och som många förlitar sig på i sin arbetsvardag. Därför är det också av stor vikt att utrustningen fungerar som den ska och att konfigurationer och dokumentflöden stöttar verksamheten på bästa sätt. Vi hjälper er att låsa upp potentialen i er dokumenthantering och minskar onödig administration för en bra dag på jobbet.

Skrivare

Vi tillgodoser alla era skrivarbehov, från kompakta kontorsskrivare till MFP och storformatskrivare.

Frankeringsmaskiner

Få effektivare posthantering med en frankeringsmaskin som passar era behov och volymer.

Etikettskrivare

Få effektivare posthantering med en frankeringsmaskin som passar era behov och volymer.

Dokumentförstörare

Säkerställ hög säkerhet genom totalförstörelse av känslig dokumentation.

TeamNorr rekommenderar

Ricoh A3

Som ert alldeles egna tryckeri kommer denna allt-i-ett-skrivare med 30 sid/min att uppfylla alla era utskrifts- och kopieringsbehov.

Multifunktionsskrivare

För många företag är en multifunktionsskrivare, MFP, ett bra sätt att slå många flugor i samma smäll. En multifunktionsskrivare låter dig kopiera, skanna och skriva ut, allt från samma maskin. Dagens skrivare öppnar också upp för många andra funktioner kopplat till digitala arkiv och effektiva dokumentflöden som minskar administrationstid markant och borgar för kostnadseffektiv dokumenthantering.

Dokumenthantering

Utnyttja tekniken på bästa sätt och upprätta automatiska scanningsflöden där scannade dokument blir sökbara och direkt sorteras in i affärssystem eller befintliga mappstrukturer. Det är också fullt möjligt att tillämpa bestämda namnstandarder vid scanning så att den löpande administrationen minskar och dessutom sparar tid när det kommer till att söka efter dokument och filer.

Driftsäkert och lätthanterligt

Naturligtvis ska all utrustning fungera precis som det är tänkt att den ska och vi står till ert förfogande för att både installera och implementera utrustning och drivrutiner, erbjuda service och support samt se till att ni får rätt förutsättningar till en bra dag på jobbet. För löpande support kan vi även upprätta automatisk tonerhantering där skrivartoner övervakas och nya toner beställs när skrivartoner börjar ta slut i er skrivare.

Kända fabrikat och varumärken

Vi levererar maskiner, lösningar och system från välkända och betrodda fabrikat och varumärken där både produktkvalitet och systemhantering håller mycket hög klass. Med multifunktionskrivare från Konica Minolta och utskriftssystem som SafeQ och PaperCut kan ni alltid vara säkra på att ni får de bästa förutsättningarna för era dokumenthanteringsbehov.

Digital signering

En del av ert företags dokumentflöden kan beröra hanteringen av digitala dokument och digital signering. För att säkerställa att digitala dokument bär samma juridiska kraft som analogt signerade dokument fordras korrekt hantering av e-signering och digital signering.

Ta kontakt med oss!

Överlåt hantering, service och support av skrivare och dokumenthantering till TeamNorr för smidiga och välfungerande lösningar som matchar era behov.

Låt oss hjälpa er till en bra dag på jobbet!

Ronny Persson

Säljansvarig Umeå

090 690 31 10
ronny.persson@teamnorr.se