Din lokala IT-partner

TeamNorr är din lokala IT-partner för alla IT-relaterade behov. Vi hjälper er att hantera allt ifrån de enskilda detaljerna på det lilla företaget till omfattande helhetslösningar för det stora företaget. Vi vet att olika företag och verksamheter kan ha väldigt olika behov och därför levererar vi alltid kundanpassade lösningar som gör att ni får en bra dag på jobbet.

Norrländska IT-konsulter

TeamNorr består av IT-konsulter och IT-tekniker med olika spetskunskaper som tillsammans bildar ett kompetent lag där vi svarar för allt ifrån projektering, installationer och IT-support till molntjänster, telefoni och så mycket mer. Nedan ser du våra övergripande tjänsteområden där du kan klicka för att läsa mer detaljer om respektive område.

Konferensutrustning

Allt ni behöver för att ta ert mötesrum till nästa nivå.

Server och hosting

För alla era behov av hosting, molntjänster, lagring och server.

Skrivare/dokumenthantering

Gör arbetsdagen mer effektiv med smarta dokumentflöden.

IT-support och driftstjänster

När tekniken eller systemen strular står vi redo.

Nätverk

Vi tar hand om både hårdvara och mjukvara för ert nätverk.

Telefoni och växel

Växeltjänster och telefoni anpassade för er verksamhet.

Utbildning

Stärk kompetensen bland personalen och jobba effektivare.

IT-genomgång

TeamNorr IT-Partner AB erbjuder helhetslösningar inom IT för att företag i Norrland ska ha en bra dag på jobbet.

För att få en klar och tydlig bild i ert företags situation brukar vi göra en IT-genomgång. Den hjälper oss och er att identifiera vad som fungerar bra, vad som fungerar mindre bra, hur kostnader ser ut och naturligtvis ger vi er förbättringsförslag och rekommendationer för en bekväm, trygg och kostnadseffektiv IT-miljö.

Kundanpassade lösningar

IT-genomgången kan förstås se helt olika ut från ett företag till ett annat, vilket gör att det ibland kan vara små detaljer som vi bedömer behöver åtgärdas och ibland kan det röra sig om mer omfattande åtgärder. Vårt mål är alltid att ni ska ha en bra dag på jobbet och med rätt förutsättningar i IT-miljön är ni ett bra steg på vägen.

Tre steg till en bättre IT-miljö

När vi gör en IT-genomgång i ert företag rangordnar vi åtgärder och förslag i tre steg – det som är kritiskt att åtgärda, det som är viktigt att åtgärda och det som är rekommenderat att åtgärda. De tre stegen kan ses som en prioriteringsordning för när moment ska utföras och vi hjälper er gärna att planera, utföra och se till att ni har de bästa förutsättningarna för att er IT ska stödja verksamheten på bästa sätt.

Kostnadseffektiv IT

Med tiden är det lätt att man samlar på sig enskilda problemlösningar och mindre kostnader för diverse moment i företaget. Det kan också vara en klassisk källa till många små kostnader och tidstjuvar som i slutändan blir kostsamt och ineffektivt i verksamheten. En IT-genomgång med tillhörande åtgärdsplan identifierar var kostnader kan minska och där effektiviteten kan öka.

Vad händer hos oss?

Vi delar väldigt gärna med oss av vad som händer i vår vardag.
I vårt eget nyhetsflöde kan du läsa om våra satsningar, kundcase eller få tips på hur du får en bra dag på jobbet.

Ansvarig servicedesk

Ansvarig servicedesk

Vi söker just nu en ansvarig för vår servicedesk. Hos oss kommer du ansvara för driften och det dagliga arbetet i servicedesken. Du som person är mer generalist än specialist, du har en bra kommunikativ förmåga och ska kunna styra och utföra IT-ärenden till våra kunder. Läs mer om tjänsten och vad vi erbjuder här.

Så minskar du risken att drabbas av cyberattack

Så minskar du risken att drabbas av cyberattack

I takt med att vi blir allt mer uppkopplade ökar möjligheterna – men också riskerna. TeamNorr IT-Partner ger här tips på hur du minskar risken för att ditt företag drabbas.

Vår färskaste servicetekniker har längst erfarenhet

Lagkänsla är just det som är det speciella med TeamNorr, inte bara nåt företagsledningen säger utan man är en del av laget.
Man har möjlighet att påverka arbetssätt och rutiner , allt för att underlätta interna arbetsflöden men även förbättra kundernas arbetsdag, säger Jonas