En bra dag på jobbet

Vi brinner för att skapa effektiva och bekymmersfria arbetsmiljöer genom bra IT och dokumenthantering med support och service i världsklass.

Kontakta oss


Umeå
 090 – 690 31 00

Övik 0660 – 43 18 50

Våra tjänster

TeamNorr erbjuder en rad olika tjänster som kan hjälpa er till en trivsam arbetsmiljö med smidiga lösningar. Klicka på den tjänsten som intresserar dig för att läsa mer.

Beställ En bra dag på jobbet

All IT i ett smidigt avtal med fast månadspris.
Det enklaste sättet att få ordning och reda i
IT-miljön på ert företag.

Vi vill att du ska ha en bra dag på jobbet.

TeamNorr är en lokal helhetsleverantör som hjälper företag med alIt inom IT och dokumenthantering med support och service i världsklass. 

TeamNorr har verkligen levererat.

Lars Sjöberg

IT Specialist, Komatsu forrest

Ödmjuka, trovärdiga och professionella.

Torvald Östensson

VD, Umpac

Vi har gått från en strulig till en bekymmersfri tillvaro tack vare TeamNorr.

Gunnar Rosenskär

Logistiksansvarig, Lolab

De gör ett bra jobb, är serviceinriktade och ställer alltid upp.

Jörgen Tellström

Platsansvarig, Akzo Nobel

Pär Vidmark

Pär har ett kreativt sinne och han tycker det är intressant hur alla kunder skiljer sig från varandra och att alla har olika behov när det gäller IT-miljö. Läs mer i intervjun med Pär, Tegs Mark och Bygg och Base Media.

Rasmus Olofsson

Rasmus gillar att hålla sig uppdaterad på vad som pågår i IT-branschen och värdesätter sammanhållningen som finns i teamet. Läs mer i intervjun med Rasmus och Akzo Nobel.

Johan Eriksson

Johan uppskattar lagkänslan som uppstår när man jobbar i team och anser att omväxlingen i arbetet gör att det aldrig blir tråkigt. Läs mer i intervjun med Johan och Nordantenn.

Johannes Ottosson

För Johannes är det viktigt att jobba inom ett företag som vågar tänka nytt och att få vidareutveckla sin kompetens. Läs mer i intervjun med Johannes och Bjurbäcks Bygg.

Pierre Ågren

Pierre har bra tålamod och tycker det är roligt att ständigt få träffa nya kunder och hitta tekniska lösningar som passar dem. Läs mer i intervjun med Pierre och LOLAB.

Evelina Forsberg

Evelina är en av våra engagerade konsulter. Hon ser ljust på framtiden för IT-branschen och tycker det är spännande hur fort utvecklingen går. Läs mer i intervjun med Evelina och Komatsu Forest.