fbpx

Umeå 090 - 690 31 00|Övik 0660 - 43 18 50|Luleå & Boden 0920 - 21 98 30|info@teamnorr.se|Support|Fjärrstyrning|Facebook|LinkedIn

TeamNorr har högst kundnöjdhet i Västerbotten

TeamNorr IT-Partner AB har i dagarna mottagit utnämningen Västerbottens bästa leverantör inom dokumenthantering. Utnämning ges till den leverantör som har högst kundnöjdhet i den rikstäckande leverantörsundersökningen Custice Awards.

Hur känns det att få en sådan här utnämning?

-Jag tycker det känns som ett bevis på att vi har hög kvalitet på våra produkter och en bra kundstrategi där vi arbetar väldigt nära våra kunder. Vi brinner för att våra kunder ska ha en bra dag på jobbet, säger Stefan Kärnestad.

Vad är det som gör TeamNorr till bästa leverantör?

-Jag tror att den personliga servicen är nyckeln. Vi har ett otroligt bra team med stort engagemang och kunnande, det med produkter som håller hög kvalité gör att vi ligger i topp, förklarar Andreas Lindblad IT-konsult och serviceansvarig för dokumenthantering på TeamNorr.

Vinner ni nästa år också?

Givetvis vill vi bibehålla vår position som nummer ett och kanske till och med ta ytterligare något pris. Men det viktigaste för oss är att våra kunder och medarbetare är riktigt nöjda med sina arbetsdagar och att vi fortsätter utveckla TeamNorr, säger Stefan Kärnestad.

Vad betyder utmärkelsen för er?

-Det här är ett pris till hela vår organisation och jag blir väldigt stolt över alla medarbetare! Kundnöjdhet bygger på att allt fungerar och det här är ett ordentligt bevis på att alla vi på TeamNorr verkligen ger vårt yttersta i kundkontakten, säger Pär Vidmark VD på TeamNorr.

Stefan Kärnestad försäljningschef, Pär Vidmark VD, och
Andreas Lindblad serviceansvarig dokumenthantering Jenny Johansson koordinator
Vad vi gör och vad vi står för

TeamNorr är en lokal helhetsleverantör som hjälper företag med allt inom IT och dokumenthantering.

Vi brinner för att skapa effektiva och bekymmersfria arbetsmiljöer med support och service i världsklass.

Vi tycker att alla ska ha en bra dag på jobbet. Läs mer på www.teamnorr.se

För närmare information kontakta:
Pär Vidmark, VD. 090-690 31 09,
par.vidmark@teamnorr.se

Stefan Kärnestad, försäljningschef. 072-402 53 12, stefan.karnestad@teamnorr.se

Jag vill veta mer om
close slider