TeamNorr – NY PÅ JOBBET

TeamNorr är under ständig utveckling och i denna reportageserie berättar vi mer om våra nyanställda.

 

TeamNorr – Ny på jobbet

 

Namn: Johan Jaede

Befattning: IT-konsult | TeamNorr Umeå

Hej Johan, varmt välkommen till TeamNorr!

– Tack, det känns jätte kul!

Vart har du jobbat innan?

Innan jag började på TeamNorr jobbade jag som IT-konsult på ett annat företag i Umeå.

Varför sökte du till TeamNorr? 

 – Jag tycker det är väldigt kul att jobba som IT-konsult och jag ville gärna fortsätta med det. Anledningen till att jag ville jobba hos TeamNorr är att det är ett snabbt växande företag som jag bara hade hört positiva saker om. Dom lägger ett stort fokus på kundnöjdhet och att leverera kvalitet, vilket är intressen som jag delar.

Vad är dina förväntningar på nya jobbet?

– Jag hoppas att jag kommer till en arbetsplats som uppmuntrar utveckling både som person och inom arbetslivet.

Vad är en bra dag på jobbet för dig? 

– Jag vill alltid utvecklas som person och bli en bättre version av mig själv än vad jag var dagen innan, helst vill jag känna vid dagens slut att jag har lärt mig något nytt.

 Tack Johan, vi hoppas att du kommer att trivas hos oss!

 

Vad vi gör och vad vi står för

 

TeamNorr är en lokal helhetsleverantör som hjälper företag med allt inom IT och dokumenthantering. Vi brinner för att skapa effektiva och bekymmersfria arbetsmiljöer med support och service i världsklass. Vi tycker att alla ska ha en bra dag på jobbet. Läs mer på www.teamnorr.se

 

Kontakt: info@teamnorr.se