Umeå 090 - 690 31 00|Övik 0660 - 43 18 50|Luleå & Boden 0920 - 21 98 30|info@teamnorr.se|Support|Fjärrstyrning|Facebook|LinkedIn

TeamNorr satsar på nätverkande lunchträning

TeamNorr har under våren befunnit sig i träningslokalerna på Urstark i Umeå city. Där har vi utformat en ny tappning av företagsnätverkslunchen för god hälsa och en bra dag på jobbet.

 

Stefan Kärnestad Säljchef på TeamNorr IT-partner och Gustav Essebro VD Träkonstruktion Botnia AB har en bra dag på jobbet under cirkelträningen på nätverkslunchen.

– Att äta lunch gör vi alla varje dag, sedan fortsätter många sin arbetsdag i kontorsmiljö utan fysisk aktivitet. Vårt syfte är att komma igång och stärka fokus, våra kunder får nätverka tillsammans under en fysiskt krävande cirkelträning med avslutande lunch. Vi har kört ett par gånger med olika kunder och det har verkligen varit väl mött.God hälsa och en bra dag på jobbet är vårt mål, säger Stefan Kärnestad Säljchef på TeamNorr IT-partner.

 

 

 

I början av året vann TeamNorr pris för högst kundnöjdhet i Västerbotten och detta är ett sätt att förvalta denna utmärkelse genom att ta den till en ny nivå tillsammans med kunderna.

– Jag har personligen deltagit under ett par tillfällen på TeamNorr´s lunchträning på Urstark. Cirkelträningen innehåller tunga basövningar där vi tränar hela kroppen. Detta är ett bra initiativ från TeamNorr där vi får chansen att nätverka med andra bolag samtidigt som att vi får en bättre hälsa, säger Gustav Essebro VD Träkonstruktion Botnia AB.

 

Cecilia Cederlund VD Urstark AB

– TeamNorr har varit här med sina kunder under ett flertal tillfällen under våren. Deltagarna på dessa lunchträningar visar verkligen stort engagemang i TeamNorr´s initiativ och detta är verkligen som fler företag bör ta efter. Allt för att få en bättre hälsa och för att prestera bättre på jobbet, Cecilia Cederlund VD Urstark AB.

 
Vad vi gör och vad vi står för

TeamNorr är en lokal helhetsleverantör som hjälper företag med allt inom IT och dokumenthantering. Vi brinner för att skapa effektiva och bekymmersfria arbetsmiljöer med support och service i världsklass. Vi tycker att alla ska ha en bra dag på jobbet. Läs mer på www.teamnorr.se

För närmare information kontakta:

Pär Vidmark, VD. 090-690 31 09,

par.vidmark@teamnorr.se

Stefan Kärnestad, försäljningschef. 072-402 53 12, stefan.karnestad@teamnorr.se

Jag vill veta mer om
close slider