TeamNorr skapar ny spännande tjänst

TeamNorr IT-Partner AB har sedan starten 2014 vuxit varje år och nu väljer vi att anställa Jessica Hammarsten som affärsstöd. Bolaget expanderar och vi vill med denna tjänst säkerställa högst kundnöjdhet.

  ”TeamNorr säljer en helhetslösning inom IT  och har framförallt ett brinnande intresse för hög service. Kunden ska känna sig mer än nöjd efter avslutat uppdrag och det skall jag säkerställa att de gör.”

 

– Förra året vann vi pris för högst kundnöjdhet i Västerbotten ( LÄS HÄR ), nu vi vill bli ännu bättre och fortsatt ligga i topp när det gäller kundnöjdhet, säger Stefan Kärnestad Försäljningschef TeamNorr IT-partner AB. TeamNorr har expanderat och tar in fler kunder. Vi vill följa upp med kund efter att konsulten varit där vilket ger ett mervärde och kan säkerställa vår redan höga kundnöjdhet, fortsätter Stefan Kärnestad.

 

Engagerad personal har skapat framgången

– Vår företagskultur präglas av laganda, engagemang och omtanke. Genom bra IT-tjänster vill vi att alla norrländska företag ska ha en bra dag på jobbet, säger Pär Vidmark VD TeamNorr IT-Partner AB. Efter en tuff gallring med många ansökningar så föll det på Jessica Hammarsten som passar bra in i vårt team. Hon har en stark personlighet och är väldigt service minded vilket gör att hon passar perfekt som affärsstöd till våra kunder, fortsätter Pär Vidmark.

 

Jessica Hammarsten kommer att säkerställa att kunden ska känna sig mer än nöjd efter avslutat uppdrag

– Jag har alltid haft serviceinriktade yrken då jag finner att kontakt med andra människor är väldigt givande och utvecklande. TeamNorr är ett relativt ungt företag som har ett driv, vill växa och utvecklas. Detta är egenskaper som tilltalar mig då jag personligen strävar efter samma sak, säger Jessica Hammarsten Affärstöd TeamNorr IT-partner AB.

 

Vad vi gör och vad vi står för

 

TeamNorr är en lokal helhetsleverantör som hjälper företag med allt inom IT och dokumenthantering. Vi brinner för att skapa effektiva och bekymmersfria arbetsmiljöer med support och service i världsklass. Vi tycker att alla ska ha en bra dag på jobbet. Läs mer på www.teamnorr.se

 

För närmare information kontakta:

 

Pär Vidmark, VD. 090-690 31 09,

 

par.vidmark@teamnorr.se

 

Stefan Kärnestad, försäljningschef. 072-402 53 12, stefan.karnestad@teamnorr.se