TeamNorr växer!

Välkommen Christoffer

Vi har glädjen att välkomna Christoffer Birgersson till oss på TeamNorr. Christoffer blir en viktig kugge i vår fortsatta tillväxt.
EdelPhoto-7998
Vad var det som gjorde att du valde TeamNorr?
Jag har alltid gillat IT och tyckte att TeamNorr verkade som ett intressant företag som kunde leverera mer personliga och kundnära lösningar där den personal jag redan träffat verkade som ett riktigt härligt gäng.
Berätta lite om dig själv?
Anser nog att jag är en god och glad kille som alltid försöker göra det bästa av alla situationer, gillar att träna och umgås med familj och vänner, spela datorspel och skruva i bilar.
Vilka styrkor ser du med att jobba tillsammans i ett team?
Det finns många fördelar med att arbeta som ett lag, men just att man aldrig står riktigt ensam utan man kan vända sig till laget om man kört fast, därför kan man få kompetensen från flera håll och få en bättre lösning för både företaget och kund.
Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
På morgonen så kollar jag in min planering över dagen. Sedan åker jag ut till kund för att hjälpa dem med deras IT miljöer, där arbetet kan variera enormt, ingen dag är den andra lik.  Jobbet är väldigt roligt och utvecklande.