Nätverk

För en stabil och trygg nätverksmiljö

Idag är det svårt att tänka sig hur verksamheter skulle klara sig utan internet. Vilket gör nätverksmiljön till en extremt central del av många företags vardag. Det kan handla om att säkerställa möjligheterna till bra Wi-Fi-täckning i och kring företagets lokaler och det kan handla om att minska risken för intrång i nätverksmiljön.

Kompletta nätverkslösningar

Vår målsättning är att åstadkomma en nätverkslösning som gör att ert företag kan driva er verksamhet på ett så smidigt och problemfritt sätt. Vi erbjuder möjligheten att anlita oss för att få hjälp med en helhetslösning för er nätverksmiljö, där vi är med från start till mål och svarar för projektering, installation, testning och implementering samt även bistår med löpande support. Självklart kan vi också vara behjälpliga för er befintliga nätverksmiljö när behov eller problem uppstår.

Hårdvara och mjukvara

Nätverksmiljön kan omfatta en rad olika komponenter och för att allt ska fungera så smärtfritt som möjligt är det vitalt att hårdvara och mjukvara är i bra samspel med varandra. Vi ser till att ni har rätt förutsättningar i routers, accesspunkter, brandväggar och annan hårdvaruutrustning samt att den dagliga driften sker så problemfritt som möjligt med minimal risk för driftsstopp. Därtill ser vi också till att VPN-lösningar, övervakningssystem och säkerhetsfunktioner gör vad de ska göra för att stötta och skydda er i arbetsvardagen.

Nätverk som tjänst

Funderar ni på att leja bort allt ansvar för nätverksmiljö till en extern partner? TeamNorr erbjuder möjligheten att ta del av nätverk och infrastruktur som tjänst av oss. Det innebär att vi tar hand om all hårdvara, drift, underhåll, säkerhet, övervakning och support till en fast månadskostnad så att ni tryggt och säkert kan fokusera på er egen verksamhet.

Certifierad partner med Clavister

Clavister är specialiserade och marknadsledande inom nätverkssäkerhet. Produkterna skyddar organisationer runt om i världen från olagliga intrång på nätverken – intrång som kan orsaka förlorad information, förlorad produktivitet och ekonomiska förluster för företagen. Clavister är särskilt stolta över sin teknologi, meritlista och den höga servicenivån som alltid varit ett signum för företaget.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning