Nyfiken på vad som händer hos oss?

Här delar vi med oss av nyheter, tips och inspiration kring allt som rör våra tjänster och vår verksamhet.

Två barn som tittar på en skärm tillsammans

Ge vidare datorer smidigt och säkert

Tillsammans med våra kunder vill vi göra mer för nästa generation. Därför omhändertar vi bärbara datorer på ett säkert och miljömässigt sätt.
Rebecca Vall, TeamNorr IT-Partner AB

Vd inom rekrytering och bemanning byter bransch.

Rebecca Vall, som arbetat i många år inom rekryterings- och bemanningsbranschen, börjar på it-bolaget TeamNorr som har affärsidén att vara it-avdelning till ägarledda tillväxtföretag i Norrland.
Anders om telefoni

Fyra anledningar att välja en modern telefonilösning till företaget

Vårt telefonierbjudande samlar företagets it-lösningar ännu mer och gör livet enklare för våra kunder. Som jag ser det är en modern telefonilösning grunden för den digitala arbetsplatsen, menar Anders.
Luleå och Piteå kontoren

It-avdelningen växer så det knakar – “kunderna är våra bästa säljare”

En it-avdelning ska inte bara vara en stödenhet, utan ett aktivt redskap i företagets utveckling. Vi hjälper norrländska företag att växa, säger Håkan Olovsson, affärsutvecklare på TeamNorr.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning