Vad behöver du hjälp med?

Fyll gärna i formuläret för det du behöver hjälp med. Du kan även få hjälp via

Skrivare/ kopiator  Skrivare/ kopiator   IT-support    IT-support     Telefoni      Telefoni       Ekonomi


        Ekonomi


         Direktsupport

         En del problem kräver snabb support men kan vara enkla nog att åtgärda själv med hjälp av vägledning från våra lokala experter. Sådana gånger kan vi ge support direkt över telefon eller chatt så att du snabbt får den hjälp du behöver och smidigt kan fortsätta din arbetsdag.

         Fjärrsupport

         Genom verktyget TeamViewer är det möjligt att erbjuda fjärrstyrd support. Det innebär att du som användare laddar ner ett program och får en unik kod som du skickar till oss, vilket gör att vi under den sessionen kan ta över din dator för att felsöka och åtgärda problemen som finns utan att behöva vara på plats. Efter att vi avslutat supporten kopplas länken ner och vi har inte längre någon åtkomst till att hantera din dator. Det går att använda TeamViewer flera gånger men varje session har en ny unik kod för säker hantering.
         Klicka för att ladda ner TeamViewer
         Klicka för att ladda ner TeamViewer
         Support på plats

         Support på plats

         Vissa gånger kan det vara nödvändigt att vi kommer ut till er på plats och felsöker och ger support direkt hos er. Det kan röra sig om hårdvarufel eller andra platsspecifika detaljer som kräver åtgärder på plats och då kommer vi självklart ut till er och gör felsökning, bedömning och åtgärdar hos er.