Skrivare och dokument-hantering

Det kan du skriva upp!

Utskrifter, kopiering, scanning och mycket annan dokumenthantering är ofta något som spelar en vital roll i verksamheten och som många förlitar sig på i sin arbetsvardag. Därför är det också av stor vikt att utrustningen fungerar som den ska och att konfigurationer och dokumentflöden stöttar verksamheten på bästa sätt. Vi hjälper er att låsa upp potentialen i er dokumenthantering och minskar onödig administration för en bra dag på jobbet.

20230102_091207

Vi hjälper dig med skrivare

Kontakta oss idag för att påbörja ett långsiktigt och främjande samarbete

Skrivare

Vi tillgodoser alla era skrivarbehov, från kompakta kontorsskrivare till MFP och storformatskrivare.

Frankeringsmaskiner

Få effektivare posthantering med en frankeringsmaskin som passar era behov och volymer.

Etikettskrivare

Få effektivare posthantering med en frankeringsmaskin som passar era behov och volymer.

Dokumentförstörare

Säkerställ hög säkerhet genom totalförstörelse av känslig dokumentation.

Service

Vi utför service på multifunktionsskrivare från både Konica Minolta och Ricoh. När du behöver professionell hjälp är det bara att kontakta oss.

Dokumenthantering

Utnyttja tekniken på bästa sätt och upprätta automatiska scanningsflöden där scannade dokument blir sökbara och direkt sorteras in i affärssystem eller befintliga mappstrukturer. Det är också fullt möjligt att tillämpa bestämda namnstandarder vid scanning så att den löpande administrationen minskar och dessutom sparar tid när det kommer till att söka efter dokument och filer.

Multifunktionsskrivare

För många företag är en multifunktionsskrivare, MFP, ett bra sätt att slå många flugor i samma smäll. En multifunktionsskrivare låter dig kopiera, skanna och skriva ut, allt från samma maskin. Dagens skrivare öppnar också upp för många andra funktioner kopplat till digitala arkiv och effektiva dokumentflöden som minskar administrationstid markant och borgar för kostnadseffektiv dokumenthantering.

Driftsäkert och lätthanterligt

Naturligtvis ska all utrustning fungera precis som det är tänkt att den ska och vi står till ert förfogande för att både installera och implementera utrustning och drivrutiner, erbjuda service och support samt se till att ni får rätt förutsättningar till en bra dag på jobbet. För löpande support kan vi även upprätta automatisk tonerhantering där skrivartoner övervakas och nya toner beställs när skrivartoner börjar ta slut i er skrivare.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning