Vill du bli en del av vårt team?

Gillar du arbeta med engagemang, genomföra dina egna idéer och vara del av ett stöttande och prestigelöst team? Då är TeamNorr en arbetsplats för dig!

Vi är yrkesstolta

Ett av våra grundvärden är att alltid ha våra kunder i fokus samtidigt som vi utvecklar vår verksamhet.

Det börjar inifrån verksamheten genom att stötta varandra som medarbetare att må bra, trivas, utvecklas och prestera. Vi värdesätter känslan av yrkesstolthet hos oss själva och varandra. Detta driver oss att leverera IT-lösningar som kunderna uppfattar som rejäla, smidiga och oss som aktiva medskapande. 

När vi lyckas med vårt uppdrag, vet vi att våra kunder får bättre förutsättningar att driva utveckling inom sina områden, som i sin tur leder till ett bättre näringsliv och samhälle.

Ett urval av våra förmåner

På TeamNorr hittar du en stark samverkande företagskultur som innebär att vi kollegor stöttar varandra att må bra, trivas, utvecklas och prestera. Utöver detta kan vi även erbjuda dig följande.

Sjukvårdsförsäkring

Friskvårdsbidrag

Friskvårdstimme

Trivsamma arbetsmiljöer

Trygg arbetsplats med kollektivavtal

Goda utvecklingsmöjligheter

Våra lediga tjänster

Här finns inga långbänkar och vi är öppna för nya lösningar och förslag. Vi vill jobba med ett öppet sinne, rakt och ärligt och med våra medarbetares och kunders bästa. Vi vill helt enkelt ge alla en bra dag på jobbet.

Junior IT-tekniker till TeamNorr i Sundsvall

Vi växer och har flera stora, spännande projekt på gång! Vill du också få möjlighet att jobba i it-branschen?
Erik Lindberg Servicedeskansvarig

Jag sökte mig till TeamNorr för att jag ville ha förändring och utvecklingsmöjligheter inom IT. Nu har jag jobbat här i ett år och det blev ännu bättre än förväntat. Jag har känt mig välkommen som en i gänget från dag ett och känslan är att jag har jobbat här betydligt längre. Jag har lärt mig massor av nya saker och får bra stöttning på vägen. Det jag gillar mest med mitt jobb är kollegorna, möjligheten till utveckling och variationen – ingen dag är den andra lik!

Annelie Jansson IT-konsult

Det var av en slump som jag såg en platsannons från TeamNorr på Facebook i början av 2020. Jag sökte jobbet som IT-konsult här eftersom det lät spännande. Under tiden här på TeamNorr har jag lärt mig så oerhört mycket. Och jag har fått chansen att utvecklas i mitt arbete så nu har jag blivit teamledare, vilket är jätteskoj! Utvecklingen, variationen i arbetsuppgifter och kollegorna är det bästa med att jobba på TeamNorr

Fredrik Lunneberg Kundansvarig

För ett år sedan blev jag erbjuden rollen som kundans¬varig för TeamNorr i Umeå. Jag blev väldigt nyfiken på hur man jobbar med tjänsteförsäljning. Det är jättespännande att vidareutveckla mig inom våra tjänster och vår metod att långsiktigt utveckla våra kunder. Jag trivs som fisken i vat¬tnet. Mitt jobb handlar mycket om att hålla regelbundna IT-möten med kunderna, följa upp vårt arbete som IT-avdeln¬ing och planera in vilka uppdrag som ska bli gjorda framåt. Jag brinner för kundkontakten och att bygga långsiktiga relationer, men det bästa med att jobba här är vårt härliga gäng. Vi skojar, har roligt och hjälper varandra att bli bättre. Vi är verkligen ett team som är måna om varandra.

Tim Granlund Servicechef

Jag började min resa på TeamNorr för tre år sedan, efter att ha blivit kontaktad av en tidigare kollega som berättade att han skulle vara med och starta upp ett Team¬Norr-kontor i Skellefteå. Han undrade om jag var intress- erad av att hoppa på tåget och börja som serviceteknker. Sedan jag tog beslutet att kliva på har jag aldrig ångrat mig en sekund. En härlig resa att få vara med på. Här får man chansen att utvecklas och växa själv samtidigt som man får vara en del av ett växande team. Nu arbetar jag som servicechef på TeamNorr och är stolt över den samverkande kultur vi tillsammans har skapat. Jag har enormt fina kollegor som alltid ställer upp för varandra och för våra kunder.

Ett stort företag

Vi finns för närvarande på 10 orter runt om i Norrland. Att vara utspridda är en bra egenskap för oss som företag, det möjliggör att vi kan möta våra kunder lokalt, där de befinner sig.

Vår storlek ger oss möjligheter men utmanar oss som företag att hålla ihop en stark samverkan där vi anser att företagskulturen knyter ihop säcken.

För oss är gemenskap och lagkänslan ett kärnvärde. Det lyckas vi med genom att hjälpas åt och stötta varandra i den dagliga driften. Inte minst när det gäller att lösa våra kunders problem. Vi både lyssnar och lär oss av varandra oavsett vilket kontor vi sitter på.

- Och det viktigaste, ett lag har ju alltid roligt tillsammans!

Vi har en samverkande kultur på TeamNorr som jag är oerhört stolt över. Det betyder att varje medarbetare hos oss stöttar sina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Edward Lantz, VD

Vi är TeamNorr

Vill du veta mer om hur det är att jobba med en IT-verksamhet? Eller vill du bara säga hej? Tveka inte att kontakta oss för dina funderingar så återkommer vi så snart vi kan.

Besök oss

Vi finns runt om i Norrland med lokala kontor i Boden, Bollnäs, Luleå, Lycksele, Piteå, Skellefteå, Sollefteå, Sundsvall, Umeå och Örnsköldsvik.

Är du vår nästa stjärna?

Brinner du för att utveckla näringslivet framåt? Du kanske upplever dig själv som rejäl och smidig? Då tycker vi att du ska skicka in en spontansökan via formuläret. 

CV & Personligt brev (pdf, doc, docx)

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning