Ett företag, ett team.

Med ett arbetssätt som utvecklar oss som individer och team, våra kunder och näringslivet.

Vi har ett tydligt syfte

Vi hjälper företag att verka och utvecklas i Norrland genom att vara deras aktiva IT-avdelning.

Genom att vara en aktiv och lyhörd IT-avdelning så bidrar vi till ett resurssmartare och effektivare samhälle. Genom att ta ansvar för säkerhet och utveckling som ligger under IT-verksamheten hjälper vi andra företag att bli de bästa de kan bli. Vi skapar synergieffekter som fortsätter leda till att fler utvecklas inom sina expertområden och konkurrenskraftigare företag i Sverige.

Från då till nu

TeamNorr grundades i Umeå 2014 med en ambition att bygga en IT-verksamhet som skulle underlätta för näringslivet. Idag, tio år senare finns vi på 10 orter runt om i hela Norrland med totalt 42 medarbetare och kunder över hela Sverige. 

Rejäla och smidiga

— så vi vill vara och kännetecknas.
Rejäla betyder för oss att vi håller vad vi lovar, är tydliga, följer upp att vi gör ett bra arbete och återkopplar. Smidiga vill vi vara genom att göra livet lätt för våra kunder, vara enkla att ha att göra med, visa att vi är engagerade och att vi fokuserar på kundens bästa.

Vårt tankesätt

En hälsosam organisation når vi genom engagerade och friska medarbetare som uppmuntrar varandra och samarbetar, som har klarhet och samsyn kring TeamNorrs framgångssätt. Vi ställer upp och ställer krav på varandra. Vår organisation kännetecknas av tydliga och effektiva processer, en god arbetsmiljö som inte orsakar fysisk eller psykisk ohälsa, tydlig arbetsfördelning, delaktighet, hög produktivitet och motivation.

En pålitlig norrlänning, helt enkelt.

TeamNorr är en aktiv IT-avdelning för tillväxtföretag runt om i Norrland.

Vår avdelning består av IT-konsulter, servicetekniker och kundansvariga med olika specialistkunskaper som tillsammans bildar kundernas IT-avdelning. Då tar vi hand om allt ifrån ny IT-utrustning, installationer, utbildning och IT-support till molntjänster, skrivare, datacenter, telefoni etc.

Genom att vara engagerade och lyhörda vill vi hjälpa våra kunder att höja sin funktion, effektivitet och säkerhet. En trygg norrlänning som stöttar andra att ta kliv och driva utveckling framåt.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning