IT-support och servicedesk

Din IT-support i Norrland

När all utrustning är på plats och alla vet hur de ska användas måste också allt fungera som det ska. Det kan uppstå fel i system eller hårdvara som kan ställa till det i arbetsvardagen och då är det tryggt att veta att support och service finns nära tillgängliga. Snabb och kompetent IT-support från TeamNorr sparar pengar och minskar driftsstopp och frustration.

Lokal IT-support runt om i Norrland med TeamNorr!

Tack vare vår lokala tillgänglighet i Norrland kan vi erbjuda kunnig och snabb support när behoven uppstår. Vi åtgärdar fel både på plats hos er och erbjuder också möjligheten att få support på distans genom fjärrstyrning. Du kontaktar oss enkelt genom att antingen ringa eller maila till oss varje helgfri vardag mellan kl 07-17.

Hyr er Servicedesk

Vi erbjuder företag möjligheten att hyra TeamNorr som Servicedesk. Det är ett smidigt och effektivt sätt för stora företag att fokusera på kärnan av verksamheten och låta TeamNorr som kompetent extern leverantör hantera support och Servicedesk. Vi blir en naturlig förlängning av er verksamhet och kan svara för allt ifrån bemanna first line och second line support till att ha totalansvar för er IT-miljö.

Drift och underhåll

Vi anser att det är lika viktigt att vara snabbt ute när problem uppstår som att proaktivt förhindra att problem uppstår. Genom att låta oss sköta om drift, underhåll och övervakning av er IT-miljö kan vi säkerställa hög tillgänglighet, hög driftsäkerhet och genom det också förebygga problem och minska risken för driftsstörningar.

Företagets IT-miljö kan bestå av allt ifrån datorer och arbetsstationer till trådbundet och trådlöst nätverk till servrar, skrivare och digitala tjänster. Vår breda kompetens inom hela spektrumet av IT-relaterad hårdvara, mjukvara, tjänster och kringliggande produkter gör oss till det ideala alternativet som din lokala IT-partner.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning