Microsoft 365

Förbättra produktivitet och samarbete

Vi har kompetensen och erfarenheten för att visa er hur man öppnar nya smarta arbetssätt för kommunikation, produktivitet och samarbete med Microsoft 365.

Mängder av smarta digitala verktyg samlat i en prenumeration och du får alltid tillgång till senaste programversioner och nya funktioner när de släpps.

Kom igång med Microsoft 365!

Microsoft 365 går att köpa månadsvis som ”full flex” vilket gör att man kan gasa och bromsa i antal licenser månadsvis eller så köper man årsvis abonnemang till ett lägre pris. Det går också att blanda med årsvis abonnemang tex för dom fast anställda och ”full flex” för tillfälliga. Vi hjälper dig att hitta rätt upplägg.

Det finns flera olika versioner av Microsoft 365 med olika innehåll och pris. Vi på TeamNorr hjälper er att säkerställa att ni är rätt licensierade och att ni väljer rätt version för era behov.

Officepaketet innehåller bland annat Word, Excel, PowerPoint, Outlook och är sedan länge ryggraden för de flesta företag när det gäller att arbeta med dokument och mejl. Microsoft 365 innehåller så väldigt mycket mer och tillsammans med oss på TeamNorr så kan ni få ut mer av de verktyg som erbjuds.

Microsoft 365 lagring i molnet

Vi har genom åren flyttat hundratals kunder och deras fillagring från lokala servrar till Onedrive och Sharepoint. Med dokumenten i molnet så ökar man åtkomst och tillgänglighet för era anställda samtidigt som det finns bra sätt att öka säkerheten. Det blir enklare att arbeta på distans och att samarbeta i dokument och projekt. Vi kan visa er hur man jobbar med tex delning av dokument, versionshantering och att nå ett dokument oavsett om du sitter på kontoret, hemma eller om du är ute på språng med din smartphone i handen.

Backup och säkerhet

TeamNorr erbjuder lösningar för backup av all lagring som ni väljer att lägga i Onedrive och Sharepoint. Vi kan också hjälpa er att höja säkerhet med tex tvåfaktorsautentisering och mejltvätt. Skydda era filer mot oavsiktlig radering och mot potentiella yttre hot, med utökad säkerhetsfunktion och vår backup så vilar era filer tryggt i Microsofts moln.

Support och utbildning

Vi administrerar alla era 365-licenser och ger era medarbetare support och utbildning när ni behöver det. Vår IT-support och Servicedesk finns tillgängliga alla helgfria vardagar 07.00 – 17.00. Med utbildningsinsatser och workshops så kan vi höja er personals kunskaper om funktioner, arbetssätt och säkerhet. Kontakta oss för att diskutera upplägg om support och utbildning.

Vi inspirerar och lär er att nyttja fler verktyg och funktioner i Microsoft 365 så ni får ut mer av den kostnad ni redan har. Det sparar er tid och energi att jobba effektivt med digitala hjälpmedel. Ibland finns lösningen på ett problem närmare än man tror, kanske kan en Microsoft 365-applikation som ni redan har tillgång till (och betalar för) vara precis det ni behöver för att lösa ett behov. Genom att nyttja Microsoft 365 fullt ut så kan man ofta dra ner på hårdvara/servrar och minska kostnader för underhåll och nyinvestering.

Teams som portal för samarbete och kommunikation

Teams är så mycket mer än en app för digitala möten. Teams kan vara ett nav eller ”intranät” som binder ihop olika appar och funktioner i Microsoft 365. Med hjälp av TeamNorr så kan ni skapa en digital plattform för samarbete, kommunikation och digital dokumenthantering utifrån era behov.

Förnya ert sätt att arbeta
Digitala möten via Teams är idag en självklarhet för många företag och vi kan hjälpa er att bli bättre! Ni kanske har kommit i gång med Teams men vill lära er mer, tex om hur man delar dokument, spelar in möten eller ansluter från en mobiltelefon. Eller kanske vill ni ha hjälp med vad man ska tänka på och ha för utrustning för att deltagarna i mötet ska få en bra upplevelse när det gäller ljud, bild och ordning?

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning