Tjänster

TeamNorr har tekniker med bred kompetens och lång erfarenhet som ser till att er it-miljö fungerar och uppnår sin fulla potential. Tillsammans bildar TeamNorr ett kompetent lag där vi svarar för allt ifrån projektering, installationer och it-support till molntjänster, telefoni, dokumenthantering och mycket mer.

Din kompletta it-avdelning

Oavsett om era behov omfattar enstaka detaljer i er it-miljö eller om ni vill att vi kliver in som er kompletta it-avdelning, så är TeamNorr en rejäl och smidig partner. Tillsammans bildar TeamNorr ett kompetent lag där vi svarar för allt ifrån projektering, installationer och it-support till molntjänster, telefoni, dokumenthantering och mycket mer.

TeamNorr finns som din lokala it-partner i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik, men vårt team av it-konsulter tar på oss uppdrag från hela Norrland. Hos oss får du snabb hjälp om något skulle inträffa.

Utbildningar

Utöver våra tjänster erbjuder vi också ett stort utbud av utbildningar för företag inom flera grenar av it. Att utbilda personal är ett enkelt sätt att säkerställa att förutsättningarna är de bästa för att personalen ska kunna jobba smart, effektivt och säkert.