Tjänster

TeamNorr har tekniker med bred kompetens och lång erfarenhet som ser till att er IT-miljö fungerar och uppnår sin fulla potential. Tillsammans bildar TeamNorr ett kompetent lag där vi svarar för allt ifrån projektering, installationer och IT-support till molntjänster, telefoni, dokumenthantering och mycket mer.

Din kompletta IT-avdelning

Oavsett om era behov omfattar enstaka detaljer i er IT-miljö eller om ni vill att vi kliver in som er kompletta IT-avdelning, så är TeamNorr en rejäl och smidig partner. Tillsammans bildar TeamNorr ett kompetent lag där vi svarar för allt ifrån projektering, installationer och it-support till molntjänster, telefoni, dokumenthantering och mycket mer.

TeamNorr finns som din lokala IT-partner i Luleå, Piteå, Lycksele, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik, och vårt team av IT-konsulter tar på sig uppdrag i hela Norrland. Hos oss får du snabb hjälp om något skulle inträffa.

Server och hosting

För alla era behov av hosting,
molntjänster, lagring och server.

Skrivare/dokumenthantering

Gör arbetsdagen mer effektiv
med smarta dokumentflöden.

Konferensutrustning

Allt ni behöver för att ta
ert mötesrum till nästa nivå.

Utbildningar

Utöver våra tjänster erbjuder vi också ett stort utbud av utbildningar för företag inom flera grenar av IT. Att utbilda personal är ett enkelt sätt att säkerställa att förutsättningarna är de bästa för att personalen ska kunna jobba smart, effektivt och säkert.