Meny

Meny

Din personliga IT-avdelning

Låt oss ta hand om hela er IT-miljö så ni kan fokusera på er kärnverksamhet

Vi hjälper ditt företag med

IT-säkerhet

Vi på TeamNorr skapar förståelse och insikter om företagets IT-miljö och hur medarbetare kan bli en tillgång i stället för en potentiell säkerhetsrisk.

IT-support och servicedesk

Snabb och kompetent IT-support från TeamNorr sparar pengar och minskar driftsstopp och frustration.

Microsoft 365

Mängder av smarta digitala verktyg samlat i en prenumeration och du får alltid tillgång till senaste programversioner och nya funktioner när de släpps.

Nätverk

Idag är det svårt att tänka sig hur verksamheter skulle klara sig utan internet, vilket gör nätverksmiljön till en extremt central del av många företags vardag.

Server och hosting

Genom att överlåta drift, hantering, övervakning, backup och andra detaljer till TeamNorr kan ert företag säkerställa hög säkerhet och tillgänglighet.

Skrivare och dokumenthantering

Vi hjälper er att låsa upp potentialen i er dokumenthantering och minskar onödig administration för en bra dag på jobbet.

Telefoni och växel

En välfungerande telefoni och växellösning kan i många fall utgöra ryggraden i både kundkontakt och kommunikation.

Utbildning

TeamNorrs utbildningar ger ert företag goda förutsättningar till en bra dag på jobbet.

Vår metod

Vårt koncept som IT-avdelning innebär att vi arbetar utifrån ett årshjul med veckovis uppföljning på de uppdrag vi utför. Vi har även inplanerade IT-möten med våra kunder en gång per kvartal. På så vis tillför vi värde till kunderna genom att vi är proaktiva och strukturerade med fokus på kundens verksamhet och framtidsplan.

Vår vision

Vårt mindset är att vi kommer växa 10 gånger större än vad vi är i dag och vi ska vara nummer 1 i Norrland. Vi sammanfattar detta i vår egen formel; X10#1

Det är vi som är TeamNorr

Att vara enkla att ha att göra med är grundläggande för oss. Vi strävar efter att göra ditt liv lättare och anpassar våra tjänster för att uppfylla just dina behov. Vårt engagemang skiner igenom i allt vi gör, med ett konstant fokus på ditt bästa.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning