Berätta hur Team Norr har hjälpt er med er IT-miljö och vardagen på arbetsplatsen?

– Vi har tidigare haft ett långvarigt samarbete med en annan aktör i femton års tid. Vi började för ett par år sedan gå över till molnbaserade tjänster, och det var ju rena katastrofen för oss när uppkopplingarna gick ner. De hittade inget fel och vi hamnade mellan stolarna mellan två aktörer. Systemen måste bara fungera. Detta blev inget problem hos TeamNorr.

– Via nätverk träffade jag Pär Vidmark, VD på TeamNorr, och bad att han  skulle komma ut och kartlägga lite. Vi önskade att återgå från molnbaserade tjänster till att ha det “in house” dvs vanlig serverbaserad lösning som vi hade tidigare.

– Förtroendet växte då TeamNorr tyckte det var helt okej att gå tillbaka till serverbaserad lösning. Där hade man säkert fått olika ambitioner från olika aktörer i ett sånt fall, att de gärna velat fortsätta med molnbaserat, så där vann TeamNorr ett starkt förtroende. Pär var jordnära och lyhörd helt enkelt. Överföringen fungerade i princip smärtfritt från dag ett. Fantastiska killar som på ett professionellt sätt utförde jobbet och höll vad de lovade.

Hur upplever ni supporten från TeamNorr?

– Supporten på TeamNorr är duktiga! Oftast är det en eller två personer som jobbar med oss, som lär oss vårt system och förstår vårt sätt att tänka och det är ju jättebra! Man lär sig varandras verksamheter och det fungerar utmärkt. Det är obefintligt med störningsmoment sedan de tog över, och det är det vi eftersträvar. Vår vardag ska ju vara bekymmersfri som de skriver, och det är den för tillfället!

Hur ser en bra dag på jobbet ut för er på Umpac?

– Jag brukar säga att ”då det flyter på utan att man tänker på det så har man en bra dag på jobbet”. Att man inte har några störningsmoment utan allt fungerar. Från det att man ringer ett telefonsamtal, går in och gör en kalkyl, eller skickar ett mail utan störningsmoment, då är det en bekymmersfri vardag och en bra dag på jobbet för oss på Umpac. Då kan vi lägga energi på annat, hitta nya kunder och jobba utåt.

Om du skulle beskriva samarbetet med tre ord?

– Ödmjukt, trovärdigt och professionellt.

Vilka skulle du rekommendera TeamNorr till?

– Framförallt till de som jag vet hade vår tidigare leverantör, som jag vet upplevde samma problematik som vi. Nu efter ett och ett halvt års historik med TeamNorr så skulle jag gladeligen kunna rekommendera dem.