TeamNorr på Arrive Dagarna 2019

Lördagen den 30 Mars befann sig TeamNorr IT-Partner AB nere i Malmö för Arrive Dagarna 2019.

 

 

Årets tema var kreativa möten vilket TeamNorr levererade starkt i form av ny teknik.  

– Team norr befann sig där som en av leverantörerna och under Lördagens leverantörsworkshop använde vi oss av AR (Augmented Reality) en teknik som var väl mött av deltagarna, säger Pierre Ågren konsultchef Team Norr IT-Partner AB.

Tusen tack för dessa dagar! Vi ses nästa år.

 

Vad vi gör och vad vi står för

TeamNorr är en lokal helhetsleverantör som hjälper företag med allt inom IT och dokumenthantering. Vi brinner för att skapa effektiva och bekymmersfria arbetsmiljöer med support och service i världsklass. Vi tycker att alla ska ha en bra dag på jobbet. Läs mer på www.teamnorr.se

För närmare information kontakta:

Pär Vidmark, VD. 090-690 31 09,

par.vidmark@teamnorr.se

Stefan Kärnestad, försäljningschef. 072-402 53 12, stefan.karnestad@teamnorr.se