TeamNorr öppnar nytt i Luleå

IT-branschen växer så det knakar och TeamNorr är inget undantag. Företaget grundades i Umeå 2014 med visionen att bli lokal helhetsleverantör i Norrland. Nu växer bolaget vidare genom att etablera nytt kontor i Luleå.

  “Fr. v. IT-konsult Jonas Granberg, säljare Håkan Olovsson, IT-konsult Fredrik Hjälte, VD Pär Vidmark och IT-konsult Martin Magnusson. IT-konsulten Timmy Johansson saknas på bild.”

 

En bra dag på jobbet – viktigt för personalen.

TeamNorrs nyöppnade kontor i Luleå är beläget på Nordkalottvägen 10, mittemot XL-Bygg, där företaget delar lokaler med Svenska Norrbygg. Fem medarbetare har redan hunnit anställas och företaget siktar på att rekrytera fler inom kort.

—Vi är riktigt nöjda med vår nya lokal här i Luleå. För oss är det viktigt att både vi i personalen och våra kunder trivs och har en bra dag på jobbet. Det känns också hur bra som helst att det här härliga gänget ville ansluta till vårt team så vi kan fortsätta vår tillväxtresa i Norrland. Vi vill vara en lokal helhetsleverantör av IT-tjänster så att företag i Norrland ska ha en bra dag på jobbet. Därför etablerar vi oss här. Vi har längtat till Luleå, förklarar Pär Vidmark som är företagets VD.

—Luleåteamet har jobbat ihop länge i ett tidigare företag så vi har redan en riktigt fin gruppsammanhållning. Vi värnar om långa relationer, sätter kunden i centrum och det stämmer in bra med TeamNorrs kultur och affärsidé, berättar Luleåkontorets säljare Håkan Olovsson.

 

Engagerad personal har skapat framgången.

—Vår företagskultur präglas av laganda, engagemang och omtanke. Genom bra IT-tjänster vill vi att alla norrländska företag ska ha en bra dag på jobbet. Jag tror att den personliga servicen och våra 23 engagerade medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vi har ett grymt bra team med stort engagemang och driv, avslutar Pär Vidmark.

 

Vad vi gör och vad vi står för

 

TeamNorr IT-Partner AB är en norrländsk helhetsleverantör av produkter och tjänster inom IT. Bolaget grundades 2014 och har idag 23 medarbetare i Luleå, Boden, Umeå och Örnsköldsvik.

Vi brinner för att skapa effektiva och bekymmersfria arbetsmiljöer med support och service i världsklass. Vi tycker att alla ska ha en bra dag på jobbet.

 

 

För frågor eller närmare information kontakta:


Pär Vidmark, VD. 090-690 31 09,
par.vidmark@teamnorr.se

Stefan Kärnestad, försäljningschef. 072-402 53 12, stefan.karnestad@teamnorr.se

Håkan Olovsson, säljare i Luleå, 070-624 26 05, hakan.olovsson@teamnorr.se