En bra dag på jobbet – Våra medarbetare

Intervju med Jessica Hammarsten, Affärstöd på TeamNorr.

I denna reportageserie berättar vi lite mer om personalen som är en stor del bakom vår framgångssaga.

 

“TeamNorr säljer en helhetslösning inom IT  och har framförallt ett brinnande intresse för hög service. Kunden ska känna sig mer än nöjd efter avslutat uppdrag och det skall jag säkerställa att de gör – Jessica Hammarsten, Affärsstöd TeamNorr IT-Partner.”

 

TeamNorr IT-Partner AB har sedan starten 2014 vuxit varje år och valde i september 2019 att anställa Jessica Hammarsten som affärsstöd. Med denna tjänst vill vi bibehålla högst kundnöjdhet i Västerbotten – Stefan Kärnestad Säljchef TeamNorr IT-Partner.

 

Hej Jessica, berätta lite om dig själv.

-Jag är 36 år och mamma till två flickor. Född och bosatt i Umeå men har bott några år på Gotland och i Sundsvall. Tog examen inom internationell sälj och marknadsföring i början av sommaren. På fritiden myser jag med barnen, min kille, familj och vänner. Dricker kaffe och favoritfärgen är svart. Musik är livsviktigt, dock är jag totalt omusikalisk själv. Bilar och hästkrafter är kul, det ska gå fort att ta sig från A till B.

Vad har du arbetat med tidigare?

-Jag har alltid haft serviceinriktade yrken då jag finner att kontakt med andra människor är väldigt givande och utvecklande. De senaste 8 åren har jag jobbat inom väktarbranschen och då främst som civil butikskontrollant.

Varför sökte du dig till TeamNorr?

-För att det är ett relativt ungt företag som har ett driv, vill växa och utvecklas. Vilket är egenskaper som tilltalar mig då jag personligen strävar efter samma sak.

Vad jobbar du med hos oss på TeamNorr?

-Kunduppföljning och mersälj till att börja med men tjänsten kommer att utvecklas eftersom.

Vad ser du mest fram emot innan årsskiftet?

-Att komma in mer i företaget och lära känna mina kollegor bättre samt att få se resultatet av jobbet jag utför. På det privata planet ser jag fram emot att flytta ihop med min kille.

Vad är utmärkande för TeamNorr?

– Att vi säljer en helhetslösning inom it men framförallt det brinnande intresset för service. Kunden ska känna sig mer än nöjd efter avslutat uppdrag och det upplever jag verkligen att de gör.

Jessica, tack för att du ser till att våra kunder har en extra- Bra dag på jobbet.

Vad vi gör och vad vi står för

TeamNorr är en lokal helhetsleverantör som hjälper företag med allt inom IT och dokumenthantering. Vi brinner för att skapa effektiva och bekymmersfria arbetsmiljöer med support och service i världsklass. Vi tycker att alla ska ha en bra dag på jobbet. Läs mer på www.teamnorr.se

Kontakt: info@teamnorr.se