TeamNorr – NY PÅ JOBBET

TeamNorr är under ständig utveckling och i denna reportageserie berättar vi mer om våra nyanställda.

TeamNorr – Ny på jobbet

 

Namn: Patrik Björcman

Befattning: IT-konsult | TeamNorr Örnsköldsvik

Hej Patrik, varmt välkommen till TeamNorr!

-Tusen tack, det känns verkligen jättekul!

Vart har du jobbat innan?

– Jag började min teknikerbana på Kontorslandslaget Data på 90-Talet och sedan blev det Modo Data / Holmen Data, vid årsskiftet -01 så började jag på ett finskt bolag Logisware Sverige AB. Där efter så blev det outsourcing till IBM Sverige AB, sen blev vi outsourcade till Infocare Service AB. När de tappade en kund som jag var placerad hos frågade Koneo AB om jag ville fortsätta hos den kunden och jag valde att göra det.

Nu kände jag att det var dags för lite arbetskollegor och jag sökte mig direkt till TeamNorr som i mina ögon är det företag på IT-marknaden som är mest framåt.

Varför sökte du till TeamNorr?

– Jag sökte till TeamNorr för jag kände det var dags att få någon gemenskap då jag har jobbat i 8 år helt själv. Nu tyckte jag det var dags att få några arbetskollegor lokalt och TeamNorr kändes som direkt som det rätta alternativet.

Vad är dina förväntningar på nya jobbet?

– Mina förväntningar på jobbet är personlig utveckling, att det kommer intressanta utmaningar och att jag ska kännas behövd som IT-konsult.

Vad är en bra dag på jobbet för dig?

-En bra dag på jobbet för mig är när man löser ett problem hos en användare/kund och dom blir nöjda med lösningen. Det är det bästa!

 Tack Patrik, vi hoppas att du kommer att trivas hos oss!

 

Vad vi gör och vad vi står för:

 

TeamNorr är en lokal helhetsleverantör som hjälper företag med allt inom IT och dokumenthantering. Vi brinner för att skapa effektiva och bekymmersfria arbetsmiljöer med support och service i världsklass. Vi tycker att alla ska ha en bra dag på jobbet. Läs mer på www.teamnorr.se

 

Kontakt: info@teamnorr.se