Meny

Meny

Full koll på er IT och kontroll över kostnaderna

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.5″ custom_padding=”0px|||||” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ min_height=”67px” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_image src=”https://teamnorr.se/wp-content/uploads/2020/09/Hakan1-scaled.jpg” title_text=”Håkan Olovsson på TeamNorr IT-Partner AB” _builder_version=”4.4.5″ custom_margin=”||5px|||” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”]

”Vi känner våra kunder, vi har bra koll på deras IT-miljö och hur vi ska supportera dem”, säger Håkan Olovsson, säljare på TeamNorr.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.4.5″ min_height=”59px” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”]

Enkelt och tryggt, så ska det kännas att ringa TeamNorr och få support när tekniken krånglar på jobbet. Med fasta priser har du dessutom kontroll över kostnaderna och slipper dyra överraskningar.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.14.4″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″]

Fungerande IT är en förutsättning för en bra dag på jobbet, oavsett om du jobbar inom ett stort eller litet företag. Att ha sin support nära tillhands när det uppstår problem är en stor trygghet – något som TeamNorr tagit fasta på. Med fasta priser och snabb support finns de alltid tillgängliga för sina kunder.

– Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som ger dem en trygg och bra dag på jobbet. Med en fast kostnad per användare så kan företaget enkelt budgetera vad IT kostar, säger Håkan Olovsson, säljare TeamNorr.

Han menar att allt fler upptäcker fördelarna med ett fast pris, eftersom kunden inte behöver fundera på vad det kommer att kosta. TeamNorr utgår från en anställd och vad den behöver, som dator, telefon, licens och program. Därefter räknar de ut priset utifrån önskad support och antalet anställda i företaget.

Det blir en fast månadskostnad – utan dyra överraskningar.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ custom_padding=”||15px|||” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_image src=”https://teamnorr.se/wp-content/uploads/2020/09/Hakan-och-Jonas-scaled.jpg” title_text=”Hakan och Jonas” _builder_version=”4.4.5″ custom_margin=”||4px|||” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.4.5″ min_height=”19px” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”]

Håkan Olovsson, säljare, och Jonas Granberg, IT-konsult, vill bidra till att deras kunder får en bra dag på jobbet, utan IT-krångel.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.14.4″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″]

Helhetslösningen paketeras efter företagets och personalens behov och går även att ändra allt eftersom, både för att öka eller minska på tjänsterna.

– Kostnadsbilden beror på hur stort företaget är och vilka önskemål kunden har. Det vi erbjuder som grund är en månadskostnad inklusive all fjärrsupport. Genom fjärrsupport kan man idag lösa de absolut flesta användarfrågor och problem hos en kund. Våra konsulter kopplar upp sig mot kunden och löser problemen via fjärruppkoppling. Vi är självklart också snabbt på plats om kunden behöver oss där, säger Håkan Olovsson.

Vilka är fördelarna med ert upplägg?

– Dels att kunden har tillgång till vår IT-support från kl 07 på morgnarna och vet att vi svarar. Men också att vi känner våra kunder, vi har bra koll på deras IT-miljö och hur vi ska supportera dem. Dessutom tillkommer det inga onödiga kostnader som ofta uppstår när olika teknikleverantörer är inblandade. Eftersom vi tar helhetsansvaret ser vi till att det är ordning och reda på hela IT-miljön, säger Håkan Olovsson.

Vilken respons får ni från era kunder?

– Kunderna gillar idén om att ha en enkelt budgeterad kostnad för IT. Man kanske har erfarenhet av att det är svårt att överblicka hur mycket det kostar per år, kanske har man även haft flera olika leverantörer och svårt att få en komplett bild av priset. De uppskattar enkelheten med oss som en helhetsleverantör och att få en samlad kostnad, säger Håkan Olovsson.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_cta title=”FULL KOLL PÅ ER IT” button_url=”/tjanster” button_text=”Läs mer om TeamNorrs helhetslösningar här!” _builder_version=”4.14.4″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″]

TeamNorr är helhetsleverantör och erbjuder allt som behövs för en effektiv och trygg IT till fast pris. Eftersom TeamNorr tar ansvar för helheten blir vardagen enklare och smidigare för både företag och medarbetare. Som kund får du hjälp av en och samma leverantör och TeamNorrs kunniga IT-konsulter är nära till hands när ni behöver snabb hjälp.

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_button button_url=”mailto:support@teamnorr.se” button_text=”Skicka ett mail till oss!” _builder_version=”4.14.4″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Liknande nyheter

Välkommen att ansöka till våra lediga tjänster, utöver dessa så kan du även skicka in en spontanansökan via formuläret 

Ge vidare datorer smidigt och säkert

Tillsammans med våra kunder vill vi göra mer för nästa generation. Därför omhändertar vi bärbara datorer på ett säkert och miljömässigt sätt.

Vd inom rekrytering och bemanning byter bransch.

Rebecca Vall, som arbetat i många år inom rekryterings- och bemanningsbranschen, börjar på it-bolaget TeamNorr som har affärsidén att vara it-avdelning till ägarledda tillväxtföretag i Norrland.

Fyra anledningar att välja en modern telefonilösning till företaget

Vårt telefonierbjudande samlar företagets it-lösningar ännu mer och gör livet enklare för våra kunder. Som jag ser det är en modern telefonilösning grunden för den digitala arbetsplatsen, menar Anders.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning