TeamNorr och Ricoh tecknar partneravtal – ”Blir en bättre IT-partner för norrländska tillväxtföretag”

Edward Lantz, vd på TeamNorr och Christer Waldell, Partner Manager på Ricoh Sverige.

TeamNorr IT-Partner har tecknat partneravtal med Ricoh vilket innebär att TeamNorrs kunder nu får tillgång till ett bredare produktsortiment. Det är i första hand Ricohs utbud avseende digitalisering av dokumenthantering samt interaktiva skärmar och konferenslösningar integrerat med Microsoft 365 som TeamNorr ser ett behov av att komplettera i sitt utbud.

– Ricohs lösningar inom både dokumenthantering och interaktiva konferensrum innebär att vi blir en ännu bättre IT-partner för våra kunder. Vi riktar oss framför allt till ägarledda tillväxtföretag i Norrland, som har ett stort behov av att digitalisera processerna i sina verksamheter, säger TeamNorrs vd Edward Lantz.

­– Det känns otroligt kul att få TeamNorr som partner. Vi har följt deras tillväxtresa och är glada att de nu väljer att ta med oss på den framåt. TeamNorr finns placerade på strategiska orter i Norrland, vilket gör oss ännu starkare i vår täckning av Sverige, säger Christer Waldell, Partner Manager på Ricoh Sverige.

– Vi hjälper företag i Norrland att växa med rätt IT-lösningar. För det krävs givetvis både kunskap och långsiktiga och nära samarbeten med kunderna. Men inte minst att vi samarbetar med de rätta leverantörerna av produkter och tjänster som vi paketerar till helhetslösningar för att skapa enkelhet, effektivitet och ökad arbetstrivsel för våra kunder. Vårt fokus varje dag är att ta helhetsansvaret över våra kunders IT-miljöer och leverera support och service utöver det vanliga. Vi vill vara en rejäl och smidig IT-partner som gör livet enkelt för de som anlitar oss, säger Edward Lantz, vd på TeamNorr.

Företagsfakta

TeamNorr IT-Partner AB är en norrländsk helhetsleverantör av produkter och tjänster inom IT. Bolaget grundades 2014 och har idag 22 medarbetare i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik.

TeamNorr IT-Partner levererar tjänster och produkter inom IT som hjälper företag i Norrland att få en bra dag på jobbet.

Ricoh Sverige AB är en global, ledande leverantör av digitala tjänster inom dokument, informationshantering och kommunikation. Ricoh Group har huvudkontor i Tokyo och verksamheter över hela världen. I Sverige har vi idag ca 180 medarbetare med huvudkontor i Stockholm, egna kontor i Göteborg och Malmö samt ett omfattande nät av servicepartner, IT-partner och återförsäljare över hela landet.

Ricoh förstärker digitala arbetsplatser med hjälp av innovativ teknik och tillhörande tjänster som gör det möjligt för människor att arbeta smartare, var de än är.

För mer information:

Edward Lantz, vd TeamNorr IT-Partner AB
Tel:  070-5523354
E-post edward.lantz@teamnorr.se

Magnus Idén, Sales and Marketing Director Ricoh Sverige AB
Tel: 070-8261438
E-post: magnus.iden@ricoh.se

Andra nyheter från TeamNorr

IT-tekniker till Gällivare

IT-tekniker till Gällivare

Vi växer och har flera stora, spännande projekt på gång! Vill du också få möjlighet att jobba i it-branschen? Ta då...