Lovisa anställdes på TeamNorr IT-Partner under mammaledigheten

Lovisa Nyman är ny på TeamNorr IT-Partner. Så ny att hon knappt har hunnit börja.
– Jag är mammaledig, men ska smygstarta på TeamNorr under våren – så kör vi igång rejält till hösten, säger hon.

Lovisa är ny projektkoordinator på TeamNorr IT-Partner, en roll som inte funnits på företaget tidigare. Hon är just nu mammaledig med sju månader gamla dottern Ally, men ska börja på TeamNorr IT-Partner på deltid den 1 februari på 10–20 procent.

– Då ska jag lära känna organisationen, följa med ut till våra kunder och forma min nya roll. Det blir en mjukstart, säger Lovisa.

Hon kommer närmast från en tjänst på Senab där hon också hade titeln projektkoordinator. Hon beskriver rollen som lite av en serviceinstans – någon som är spindeln i nätet.

– Det handlar i princip om att se till så att allt flyter på så bra som möjligt, från att kunden beställer tills allt är klart. Det kan hända mycket däremellan som man måste hålla reda på, säger Lovisa.

Hon är tävlingssimmare och fick tidigare ett stipendium som möjliggjorde för henne att åka till USA i fyra år och simma och plugga.

– Jag tror att träningen har hjälpt mig att strukturera och prioritera rätt. I USA läste jag business manager på heltid plus att vi simmade 20 timmar i veckan. Då är det viktigt att veta var man ska lägga sin tid för att hinna allt, säger Lovisa och tillägger:

– Jag har även läst en magister i business management i Sverige och älskar fortfarande att träna. Nu blir det mycket crossfit och lite mindre simning. Jag simmade faktiskt SM 2020 när jag var gravid. Det gick inte superbra, men jag simmade i alla fall! Men så har jag en väldig tävlingsinstinkt.

Hon börjar på heltid på TeamNorr IT-Partner i augusti och tycker att det känns väldigt roligt och peppande.

– Det är en helt ny bransch för mig, men det har jag fått höra att jag kan lära mig. TeamNorr IT-Partner vill också att man ska vara engagerad och att man ska få sin röst hörd, och det tycker jag låter jättebra! Hittills har de varit väldigt flexibla och förstående.

Liknande nyheter

Välkommen att ansöka till våra lediga tjänster, utöver dessa så kan du även skicka in en spontanansökan via formuläret 

Ge vidare datorer smidigt och säkert

Tillsammans med våra kunder vill vi göra mer för nästa generation. Därför omhändertar vi bärbara datorer på ett säkert och miljömässigt sätt.

Vd inom rekrytering och bemanning byter bransch.

Rebecca Vall, som arbetat i många år inom rekryterings- och bemanningsbranschen, börjar på it-bolaget TeamNorr som har affärsidén att vara it-avdelning till ägarledda tillväxtföretag i Norrland.

Fyra anledningar att välja en modern telefonilösning till företaget

Vårt telefonierbjudande samlar företagets it-lösningar ännu mer och gör livet enklare för våra kunder. Som jag ser det är en modern telefonilösning grunden för den digitala arbetsplatsen, menar Anders.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning