Säljaren: Vi ska avhjälpa kundernas problem innan de dyker upp 

Ronny Persson är säljare på TeamNorr IT-Partner och besöker kunder från Örnsköldsvik i söder till Luleå i norr. 

– Jag kör cirka 4 000 mil per år i tjänsten. Men det är kul – det ger goda möjligheter att lyssna på musik och poddar. Och så älskar jag att träffa våra kunder, säger han. 

Ronny Persson har jobbat på TeamNorr IT-Partner i ett och ett halvt år och han tycker att det är otroligt roligt. 

– Vi jobbar på bred front med IT, vilket gör att utvecklingsmöjligheterna är fantastiska. Man får verkligen lära sig mycket om allt. Och så hjälper vi varandra i team. Det är nog det jag tycker är häftigast, att alla vi kollegor på våra kontor runt om i Norrland jobbar tillsammans för att lösa våra kunders problem. Vi heter TeamNorr och verkar som ett team också. Det är rätt coolt, säger Ronny Persson. 

Han har jobbat inom IT-branschen sedan 1998, men har också arbetat som kontorsansvarig, med utbildning samt som virkesköpare. 

– Jag tycker om att jobba med kundutveckling. Just nu jobbar jag mycket med IT-säkerhet åt våra kunder, vilket kan vara ganska långa processer. Då lär man känna varandra och får ett ännu bättre samarbete. Vi vill inte bara vara brandsläckarenheten, utan förstå kundernas utmaningar och avhjälpa problemen innan de uppstår. Vi ska jobba framåtlutat, säger Ronny Persson. 

Han väljer nästan alltid bort möten via Teams om det är möjligt. Han vill hellre besöka kunderna, för att lära känna dem, se deras lokaler och dricka kaffe tillsammans. 

– Det är det roligaste, säger Ronny Persson och skrattar. 

Han tillägger: 

–  När man sitter ned och pratar och fikar är det lätt att hitta bra sätt att jobba tillsammans – från det lilla till det stora. 

Han kör runt 4 000 mil per år i tjänsten, något han trivs med. Då lyssnar han på musik, poddar och ljudböcker. 

Vilket är ditt bästa tips? 

– Spänningsböcker. Framför allt av Dean Koontz – de gillar jag! 

Ronny Persson gillar att TeamNorr är privatägt och helt oberoende av andra. 

– Vi har till exempel vårt eget datacenter som vi kan utveckla efter kundernas behov. Vi sitter inte i knät på någon utan bestämmer själva, säger han. 

Ronny tillägger: 

– Och så är det väldigt många tjejer som jobbar på TeamNorr på alla olika tjänster, vilket är ovanligt i branschen. Vi har en hög procent på det när man tittar på Sverigesnittet i branschen, vilket säger en hel del. Det är roligt att jobba på en blandad arbetsplats – vi har en bra mix mellan kön och ålder. 

Liknande nyheter

Välkommen att ansöka till våra lediga tjänster, utöver dessa så kan du även skicka in en spontanansökan via formuläret 

Ge vidare datorer smidigt och säkert

Tillsammans med våra kunder vill vi göra mer för nästa generation. Därför omhändertar vi bärbara datorer på ett säkert och miljömässigt sätt.

Vd inom rekrytering och bemanning byter bransch.

Rebecca Vall, som arbetat i många år inom rekryterings- och bemanningsbranschen, börjar på it-bolaget TeamNorr som har affärsidén att vara it-avdelning till ägarledda tillväxtföretag i Norrland.

Fyra anledningar att välja en modern telefonilösning till företaget

Vårt telefonierbjudande samlar företagets it-lösningar ännu mer och gör livet enklare för våra kunder. Som jag ser det är en modern telefonilösning grunden för den digitala arbetsplatsen, menar Anders.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning