Lär sig något nytt varje dag  

– Här på TeamNorr IT-Partner lär man sig mycket, om man vill. Det är en av de roligaste grejerna med jobbet, säger Erik Lindberg, som jobbar på servicedesken och tar emot supportärenden.  

Nu tipsar han om att söka den lediga tjänsten som supporttekniker i Boden – där TeamNorr håller på att etablera ett nytt kontor. 

Erik Lindberg jobbar på TeamNorr IT-Partner i Luleå men bor i Boden. Han tycker att det går utmärkt att pendla de fyra milen mellan städerna. 

– Jag har bara jobbat på TeamNorr i några månader, men har varit länge i branschen. Jag trivs verkligen med mitt jobb, säger han. 

Att sitta i servicedesken på TeamNorr innebär att Erik tar emot supportsamtal från kunder. Vissa ärenden kan han ordna själv via fjärrstyrning – i mån av tid – medan andra läggs ut på hans medarbetare. 

– Vid en hel del ärenden måste en tekniker åka ut på plats för att lösa problemet, så då delar jag ut jobben till de orter och kunder de berör, säger Erik Lindberg. 

Han är placerad i Luleå, men bor i Boden – en stad som är på tydlig frammarsch. 

– Det byggs ett nytt stålverk i Norra Svartbyn utanför Boden, vilket kommer innebära många nya jobb – och familjerna till de som anställs ska ju också ha något att göra. Sedan har vi Boden Business Park, som har en mängd populära spelutbildningar. Det händer mycket just nu, säger Erik Lindberg. 

Han tror på TeamNorr IT-Partners satsning på ett nytt kontor i Boden, där i första hand en supporttekniker ska anställas. 

– Det blir bra för Boden med en större närvaro från oss. Det finns mycket potential där, stora möjligheter, säger Erik Lindberg. 

Det roligaste med jobbet tycker han är att han hela tiden lär sig nya saker.  

– TeamNorr jobbar så brett, det är allt inom IT – datorer, nätverk, skrivare, konferenssystem och så vidare. Det finns väldigt många olika saker man kan utvecklas inom om man vill! säger han. 

Han tycker att TeamNorr är en bra arbetsgivare och uppskattar att det är korta beslutsvägar och att alla får vara med och bestämma. 

– Efter ett beslut går det snabbt. Det är inga långbänkar, säger Erik Lindberg och skrattar. 

Liknande nyheter

Välkommen att ansöka till våra lediga tjänster, utöver dessa så kan du även skicka in en spontanansökan via formuläret 

Ge vidare datorer smidigt och säkert

Tillsammans med våra kunder vill vi göra mer för nästa generation. Därför omhändertar vi bärbara datorer på ett säkert och miljömässigt sätt.

Vd inom rekrytering och bemanning byter bransch.

Rebecca Vall, som arbetat i många år inom rekryterings- och bemanningsbranschen, börjar på it-bolaget TeamNorr som har affärsidén att vara it-avdelning till ägarledda tillväxtföretag i Norrland.

Fyra anledningar att välja en modern telefonilösning till företaget

Vårt telefonierbjudande samlar företagets it-lösningar ännu mer och gör livet enklare för våra kunder. Som jag ser det är en modern telefonilösning grunden för den digitala arbetsplatsen, menar Anders.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning