Vd inom rekrytering och bemanning byter bransch.

Rebecca Vall, som arbetat i många år inom rekryterings- och bemanningsbranschen, börjar på it-bolaget TeamNorr som har affärsidén att vara it-avdelning till ägarledda tillväxtföretag i Norrland.

Edward Lantz och Rebecca Vall. I bakgrunden syns hunden Isa som ofta är med på Umeåkontoret.

Många känner igen Rebecca Vall från hennes karriär inom bemannings- och rekryteringsbranschen, där hon arbetade som vd för Poolia Norr och var med från start och etablerade kontoret i Umeå redan 2012. Den 1 september avslutade Rebecca Vall sitt vd-uppdrag på Poolia Norr och började på it-bolaget TeamNorr den 9 oktober.

– Efter 13 härliga och lärorika år på Poolia var det var dags att ta mig an nya utmaningar och det känns spännande med ett branschbyte, säger Rebecca Vall.

Vad blir din roll på TeamNorr?

– Lite retfullt kanske, men vi går inte ut med någon titel på min tjänst. TeamNorr kommer att växa vidare i Norrland och vi förstärker vårt team genom flera rekryteringar av nya medarbetare som it-konsulter och it-tekniker. Jag kommer arbeta i ett nära samarbete med vår vd Edward Lantz och jobba med organisation, personal, leverans, kundutveckling, strategier och rutiner. Så jag hoppas kunna tillföra med mina tidigare erfarenheter och lärdomar från ett växande tjänsteföretag och bidra med ett skarpt affärssinne, målorientering och driv i vår resa framåt, förklarar Rebecca.

Edward Lantz och Rebecca har känt varandra yrkesmässigt länge och har med jämna mellanrum haft kontakt, samarbetat och gjort affärer med varandra. Så när Rebecca började fundera på att hitta på något nytt så tog hon kontakt med Edward.

Rebecca Vall började på TeamNorr den 9 oktober. 

– Jag är glad att Rebecca ansluter till oss på TeamNorr. Vi har känt varandra länge och Rebecca är en bra förstärkning i vår ledning och det är rätt timing eftersom vi vuxit stabilt och fortsätter växa. Givetvis är det jättekul att det händer mycket hos oss. Målgruppen som vi riktar oss till är norrländska tillväxtföretag så vår egen tillväxt kommer ganska naturligt, förutsatt att vi gör ett bra jobb som deras it-avdelning. Gör vi det så växer vi med kunderna inom våra olika tjänsteområden och även geografiskt runt om i Norrland, säger Edward.

TeamNorr är ett it-konsultföretag som grundades 2014 i Umeå. Nu finns företaget etablerat på 7 orter i Norrland. Senaste kontorsetableringen gjordes i Lycksele i augusti i år. Planen är att fortsätta växa.

– Vårt huvudsakliga syfte är att hjälpa ägarledda företag att verka och utvecklas här i Norrland genom att vara deras it-avdelning. Vår ambition är att vara lyhörda och aktiva för våra kunder. Därför är det viktigt att vi både är rejäla och smidiga. Kortfattat handlar det om att vi håller vad vi lovar och gör livet lätt för våra kunder. Det stämmer väldigt bra överens med hur jag som kund upplevt Rebecca när jag gjort affärer med henne genom åren. Hon är engagerad, tydlig och enkel att ha att göra med. Därför känns det här som en toppenbra matchning och jag tror att Rebecca kommer vara viktig i vårt arbete framåt och att hon kommer trivas i teamet, säger Edward.

– Jag är glad att Rebecca ansluter till oss på TeamNorr. Vi har känt varandra länge, säger Edward Lantz.

Vad känns mest utmanande med ditt nya jobb Rebecca?

– Det är förstås mycket nytt att komma in i men det känns spännande och jag känner att jag redan första veckan fått ett stort förtroende och varit delaktig i olika frågor och kunddialoger. Så nu är fokus att få lära känna hela organisationen, alla medarbetare, rutiner och arbetssätt och träffa fler kunder, förklarar Rebecca.

– Inför att man ska börja ett nytt jobb vet man ju faktiskt inte exakt hur det kommer att bli. Redan nu efter första arbetsveckan känner jag att det verkligen blev som jag hoppades på. Jag har kommit till en arbetsplats med korta beslutsvägar och en kultur som präglas av medskapande och att man jobbar i ett team. Som ny medarbetare känner man av kulturen ganska direkt. Här på TeamNorr är kulturen att vi kollegor stöttar varandra att må bra, trivas, utvecklas och prestera. För mig är det ett bra betyg och det känns riktigt skönt att jag hamnat i ett företag med en anda som passar mina värderingar, avslutar Rebecca.


Det här är Rebecca Vall

Ålder: 39 år.
Bor: Villa i Sävar.
Familj: Maken Johan och två barn som är 3 och 6 år gamla.
Kort om dig själv: Jag är nyfiken, orädd, positiv och ser möjligheter i det mesta.
Kommer senast från: VD för Poolia Norr där jag jobbat i nästan 13 år i olika ledarbefattningar.
Utbildning: Personalvetare.
Intressen: Sommarstuga, friluftsliv, vänner och pyssel.

Det här är TeamNorr

Företaget grundades: I Umeå 2014
Ägare: Edward Lantz.
Affärsidé: It-avdelning till ägarledda tillväxtföretag i Norrland.
Kärnvärden: Rejäla och smidiga
Orter: Luleå, Piteå, Skellefteå, Lycksele, Umeå, Örnsköldsvik och Sollefteå.
Företaget erbjuder: It-support på plats och via helpdesk, datacenter, leverans och installation av datorer och it-utrustning, AV och konferensutrustning, telefoni-lösningar, utbildning, it-säkerhet, multifunktionsskrivare och dokumenthantering.

Liknande nyheter

Välkommen att ansöka till våra lediga tjänster, utöver dessa så kan du även skicka in en spontanansökan via formuläret 

Ge vidare datorer smidigt och säkert

Tillsammans med våra kunder vill vi göra mer för nästa generation. Därför omhändertar vi bärbara datorer på ett säkert och miljömässigt sätt.

Fyra anledningar att välja en modern telefonilösning till företaget

Vårt telefonierbjudande samlar företagets it-lösningar ännu mer och gör livet enklare för våra kunder. Som jag ser det är en modern telefonilösning grunden för den digitala arbetsplatsen, menar Anders.

It-avdelningen växer så det knakar – “kunderna är våra bästa säljare”

En it-avdelning ska inte bara vara en stödenhet, utan ett aktivt redskap i företagets utveckling. Vi hjälper norrländska företag att växa, säger Håkan Olovsson, affärsutvecklare på TeamNorr.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning