loader image

Om TeamNorr

Vi driver TeamNorr med det huvudsakliga syftet att vara din lokala IT-partner. Vi vill att det ska vara enkelt att komma i kontakt med oss och vi vill att det ska vara enkelt att ha med oss att göra. Därför har vi också valt att befinna oss nära våra kunder så att vi i de flesta fall finns tillgängliga lokalt på din ort och att du som kund alltid har oss nära till hands för alla dina IT-behov.

En bra dag på jobbet

Ända sen vi startade TeamNorr 2014 har vi haft samma filosofi och målsättning att våra kunder ska ha en bra dag på jobbet, tack vare oss. Det finns mycket som ryms i det uttrycket och det vi själva lägger in i det är att IT från TeamNorr helst inte ska märkas av utan sömlöst integreras i våra kunders arbetsdag. En bra dag på jobbet uppnås när allting i IT-miljön fungerar precis som det ska och eventuella problem är få till antalet och att de hanteras snabbt och effektivt.

Norrländsk IT-partner

Vi började med vårt första kontor i Umeå men har genom åren vuxit med rollen och öppnat kontor på fler orter i Norrland. Vi ser ett behov hos våra kunder att ha nära till IT-support, IT-tekniker och IT-konsulter för att genom närheten förstår vi varandra bättre, vilket gör att vi kan erbjuda IT som utgår helt och hållet från våra kunders behov och svarar mot deras önskemål och ambitioner.