Server och hosting

Många företag har behov av en central knytpunkt för fillagring, system, databaser eller andra viktiga detaljer i arbetsvardagen. Genom att överlåta drift, hantering, övervakning, backup och andra detaljer till TeamNorr kan ert företag säkerställa hög säkerhet, hög tillgänglighet och minimal hantering för er som kund.

Låt oss hjälpa er att ha en bra dag på jobbet.

TeamNorrs egna datacenter

Under 2021 etablerade vi vårt eget datacenter för att kunna erbjuda våra kunder ett genuint norrländskt alternativ där du som kund alltid har nära till kontakt, service och support. I vårt datacenter svarar vi för server, hosting, molntjänster och backup, och vi håller toppmodern standard med ordentligt hög säkerhetsklassning för en säker och tillgänglig vardag för er som kund.

Hosting

Vi står för drift och hantering av era centrala system.

Server

Låt oss skapa en central plats för er fillagring, databaser eller system.

Backup

Hög nivå av säkerhetskopiering ger trygghet om olyckan är framme.

Drift och support

Spara resurser på företaget med extern hantering och support.

Jobba var som helst

Med all data och alla system på en molnserver gör det möjligt att utföra arbetsdagens sysslor var som helst. Så länge det finns en internetuppkoppling kan allt du behöver vara tillgängligt för dig oavsett var du är och oavsett om du använder en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Låg investering för hög effekt

Det finns många fördelar med att låta TeamNorr ansvara för era server- och hostingbehov. Ni slipper både initiala investeringar kopplat till hårdvara och uppsättning av egna servrar, vi sköter all hantering och drift samt att resultatet blir en lösning som är helt och hållet designad för er verksamhet. Lösningen är dessutom skalbar att växa i takt med era behov och det bästa av allt är att ni endast betalar för det ni behöver.

En bra dag på jobbet

Säkerhet framför allt

Med hela arbetsvardagen på ett och samma ställe är säkerhet av stor vikt. Med kontinuerliga backuper i vårt datacenter minimerar vi risken för att viktiga filer går förlorade vid en eventuell incident. Vi tillämpar också 256-bitars kryptering för att skydda er från intrång eller att obehöriga personer kommer åt er data. Tack vare vår hårdvaruuppsättning och vår dygnet-runt-övervakning kan våra kunder känna trygghet i arbetsdagen.

Håkan Olovsson

Anders Eriksson

Anders Eriksson

Affärschef, kundansvarig Skellefteå

0910 567 90
anders.eriksson@teamnorr.se

Joakim Rönnholm

Joakim Rönnholm

Fredrik Lunneberg

Fredrik Lunneberg

Kundansvarig Umeå, Örnsköldsvik

090 690 31 12
fredrik.lunneberg@teamnorr.se