Skrivare och dokumenthantering

Utskrifter, kopiering, scanning och mycket annan dokumenthantering är ofta något som spelar en vital roll i verksamheten och som många förlitar sig på i sin arbetsvardag. Därför är det också av stor vikt att utrustningen fungerar som den ska och att konfigurationer och dokumentflöden stöttar verksamheten på bästa sätt. Vi hjälper er att låsa upp potentialen i er dokumenthantering och minskar onödig administration för en bra dag på jobbet.

Skrivare

Vi tillgodoser alla era skrivarbehov, från kompakta kontorsskrivare till MFP och storformatskrivare.

Frankeringsmaskiner

Få effektivare posthantering med en frankeringsmaskin som passar era behov och volymer.

Etikettskrivare

Få effektivare posthantering med en frankeringsmaskin som passar era behov och volymer.

Dokumentförstörare

Säkerställ hög säkerhet genom totalförstörelse av känslig dokumentation.

Multifunktionsskrivare

För många företag är en multifunktionsskrivare, MFP, ett bra sätt att slå många flugor i samma smäll. En multifunktionsskrivare låter dig kopiera, skanna och skriva ut, allt från samma maskin. Dagens skrivare öppnar också upp för många andra funktioner kopplat till digitala arkiv och effektiva dokumentflöden som minskar administrationstid markant och borgar för kostnadseffektiv dokumenthantering.

Dokumenthantering

Utnyttja tekniken på bästa sätt och upprätta automatiska scanningsflöden där scannade dokument blir sökbara och direkt sorteras in i affärssystem eller befintliga mappstrukturer. Det är också fullt möjligt att tillämpa bestämda namnstandarder vid scanning så att den löpande administrationen minskar och dessutom sparar tid när det kommer till att söka efter dokument och filer.

Driftsäkert och lätthanterligt

Naturligtvis ska all utrustning fungera precis som det är tänkt att den ska och vi står till ert förfogande för att både installera och implementera utrustning och drivrutiner, erbjuda service och support samt se till att ni får rätt förutsättningar till en bra dag på jobbet. För löpande support kan vi även upprätta automatisk tonerhantering där skrivartoner övervakas och nya toner beställs när skrivartoner börjar ta slut i er skrivare.

Kända fabrikat och varumärken

Vi levererar och underhåller maskiner, lösningar och system från välkända och betrodda fabrikat och varumärken där både produktkvalitet och systemhantering håller mycket hög klass. Med multifunktionskrivare från Ricoh och Konica Minolta samt utskriftssystem och follow-me print-lösningar som Ricoh Smart Integration, SafeQ och PaperCut kan ni alltid vara säkra på att ni får de bästa förutsättningarna för era dokumenthanteringsbehov.

Service

Vi utför service på multifunktionsskrivare från både Konica Minolta och Ricoh. När du behöver professionell hjälp är det bara att kontakta oss.

Richo

Digital signering

En del av ert företags dokumentflöden kan beröra hanteringen av digitala dokument och digital signering. För att säkerställa att digitala dokument bär samma juridiska kraft som analogt signerade dokument fordras korrekt hantering av e-signering och digital signering.

Håkan Olovsson

Anders Eriksson

Anders Eriksson

Affärschef, kundansvarig Skellefteå

0910 567 90
anders.eriksson@teamnorr.se

Joakim Rönnholm

Joakim Rönnholm

Fredrik Lunneberg

Fredrik Lunneberg

Kundansvarig Umeå, Örnsköldsvik

090 690 31 12
fredrik.lunneberg@teamnorr.se