Välkommen Andreas

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Välkommen Andreas

Hur kommer det sig att du började jobba på TeamNorr?
Kände Marcus som redan jobbade där så han tipsade mig om jobbet. Fick chansen till intervju hos TeamNorr som till slut ledde till anställning.

Berätta lite om dig själ?
Snart 31 år gammal teknikintresserad man från inlandet vars största intressen är NHL, film, musik och det mesta inom teknik.

Vilka styrkor ser du med att jobba tillsammans i ett team?
Ett team är mycket mer adaptivt sett till varandra kunskapsområden. Man kan fråga varandra om hjälp, eller på ett effektivare sätt delegera ut arbeten. Sen blir jobbet alltid lättare med trevliga arbetskamrater.

Hur ser en ”vanlig” arbetsdag ut?
För min del beror det lite på men till större delen sköter jag om skrivare. En stor del handlar om att åka ut till kund för att installera en eller flera skrivare. Installerar jag inte skrivare så blir det för det mesta att man åker ut på servicearbeten hos kunder alternativt står på ett lager för att konfigurera skrivare som senare ska levereras ut till kund.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Liknande nyheter

Välkommen att ansöka till våra lediga tjänster, utöver dessa så kan du även skicka in en spontanansökan via formuläret 

Ge vidare datorer smidigt och säkert

Tillsammans med våra kunder vill vi göra mer för nästa generation. Därför omhändertar vi bärbara datorer på ett säkert och miljömässigt sätt.

Vd inom rekrytering och bemanning byter bransch.

Rebecca Vall, som arbetat i många år inom rekryterings- och bemanningsbranschen, börjar på it-bolaget TeamNorr som har affärsidén att vara it-avdelning till ägarledda tillväxtföretag i Norrland.

Fyra anledningar att välja en modern telefonilösning till företaget

Vårt telefonierbjudande samlar företagets it-lösningar ännu mer och gör livet enklare för våra kunder. Som jag ser det är en modern telefonilösning grunden för den digitala arbetsplatsen, menar Anders.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning