TeamNorr har högst kundnöjdhet i Västerbotten

TeamNorr IT-Partner AB har i dagarna mottagit utnämningen Västerbottens bästa leverantör inom dokumenthantering. Utnämning ges till den leverantör som har högst kundnöjdhet i den rikstäckande leverantörsundersökningen Custice Awards.

Hur känns det att få en sådan här utnämning?

-Jag tycker det känns som ett bevis på att vi har hög kvalitet på våra produkter och en bra kundstrategi där vi arbetar väldigt nära våra kunder. Vi brinner för att våra kunder ska ha en bra dag på jobbet, säger Pär Vidmark VD på TeamNorr.

Vad är det som gör TeamNorr till bästa leverantör?

-Jag tror att den personliga servicen är nyckeln. Vi har ett otroligt bra team med stort engagemang och kunnande, det med produkter som håller hög kvalité gör att vi ligger i topp, förklarar Andreas Lindblad IT-konsult och serviceansvarig för dokumenthantering på TeamNorr.

Vad betyder utmärkelsen för er?

-Det här är ett pris till hela vår organisation och jag blir väldigt stolt över alla medarbetare! Kundnöjdhet bygger på att allt fungerar och det här är ett ordentligt bevis på att alla vi på TeamNorr verkligen ger vårt yttersta i kundkontakten, säger Pär Vidmark VD på TeamNorr.

Vad vi gör och vad vi står för

TeamNorr är en lokal helhetsleverantör som hjälper företag med allt inom IT och dokumenthantering.

Vi brinner för att skapa effektiva och bekymmersfria arbetsmiljöer med support och service i världsklass.

Vi tycker att alla ska ha en bra dag på jobbet. Läs mer på www.teamnorr.se

För närmare information kontakta:
Pär Vidmark, VD. 090-690 31 09, par.vidmark@teamnorr.se