Framtidens lösningar inom digital arbetsorder – Grus Schakt i Umeå AB

Patrik Nygård från Grus Schakt i Umeå AB pratar om framtidens lösningar inom digital arbetsorder som TeamNorr levererar.

  “TeamNorr är moderna, effektiva och väldigt lösningsinriktade. Vi är väldigt nöjda med den digitala lösning som TeamNorr levererar, säger Patrik Nygård Grus Schakt i Umeå AB.”

 

Namn: Patrik Nygård

Företag: Grus Schakt i Umeå AB

Titel: Administratör, It-ansvarig

TeamNorr lösning: Arbetsorder

 

Berätta lite kort om vad ert företag gör?

Vi är ett maskinföretag som hyr ut maskiner med förare inom anläggnings och byggbranschen. Detta till små och stora företag.

 

Varför har ni valt TeamNorr som IT-Partner?

Ni är en lokal aktör med supporten nära tillhands. I den bransch som vi befinner oss i är ordning och reda en prioritet, detta är möjligt tack vare den digitala lösningen som TeamNorr levererar.

 

Vad tycker du kännetecknar oss som leverantör?

TeamNorr är väldigt moderna och effektiva i ert arbete. Ni har väldigt bra lösningar och det sitter inte fast för er.

 

Berätta lite mer om er lösning från TeamNorr?

Vi hade problemet med att vi fick in hundratals transportsedlar manuellt på papper vilket krävde en väldig administration. Vi sökte efter en digital lösning och hittade denna tjänst via TeamNorr som sedan digitaliserade detta till oss. Grus Schakt i Umeå AB är väldigt nöjda!

 

 

Vad vi gör och vad vi står för

 

TeamNorr är en lokal helhetsleverantör som hjälper företag med allt inom IT och dokumenthantering. Vi brinner för att skapa effektiva och bekymmersfria arbetsmiljöer med support och service i världsklass. Vi tycker att alla ska ha en bra dag på jobbet. Läs mer på www.teamnorr.se

 

För närmare information kontakta:

 Pär Vidmark, VD. 090-690 31 09,

par.vidmark@teamnorr.se