En bra dag på jobbet – Hos våra kunder

Vår säljare Michael Granqvist från kontoret i Örnsköldsvik befann sig nyligen ute hos Bårmans Trafikskola för att uppdatera deras lösning från oss. 

 

Michael Granquist berättar:

– Bårmans Trafikskola har nyligen moderniserat sin reception och kassa med iMac-utrustning. När de efterfrågade en övergripande uppdatering så var det en självklarhet för mig att besöka dem med TeamNorrs bredare verktygslåda, berättar Michael Granquist Säljare TeamNorr Örnsköldsvik. De beställde nya elevdatorer, ny wifi, ny 4G internet-backuplösning, samt brandvägg. Detta skall installeras under januari månad 2020 vilket kommer att förenkla deras arbete och säkerställa att de får en bra dag på jobbet, avslutar Michael Granquist.

Kundreferens:

“Vi valde TeamNorr som leverantör på grund av Michaels meriter och för deras bra säkerhetslösningar.”

-Pelle & Monica, Bårmans Trafikskola

Vad vi gör och vad vi står för

TeamNorr är en lokal helhetsleverantör som hjälper företag med allt inom IT och dokumenthantering. Vi brinner för att skapa effektiva och bekymmersfria arbetsmiljöer med support och service i världsklass. Vi tycker att alla ska ha en bra dag på jobbet. Läs mer på www.teamnorr.se

Kontakt: info@teamnorr.se