Meny

Meny

Därför anlitar Musikmakarna en lokal IT-partner som tar helhetsansvar

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ custom_margin=”-58px|auto||auto||” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.4.5″ custom_padding=”||22px|||” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”]

Har man 120 låtskrivare under sitt tak måste tekniken fungera klanderfritt. Det vet Frank Ådahl på Musikmakarna i Ö-vik. Det var därför Musikmakarna valde att anlita TeamNorr som extern IT-partner.
– Att kunna delegera alla frågor kring IT har underlättat enormt för oss. Då får vi mer tid till att göra det vi egentligen är bra på och vill göra – musik, säger Frank Ådahl.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.4.5″ min_height=”53px” custom_margin=”-45px|||||” custom_padding=”0px|||||” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”]

IT-konsulten Johan Eriksson hjälper Frank Ådahl på Musikmakarna med hans dator. Foto: Jonas Forsberg

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.4.5″ custom_margin=”-31px|||||” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”]

Varken Frank Ådahl eller Musikmakarna är rimligtvis några främlingar för Örnsköldsviksborna. Efter bland annat vinsten av Melodifestivalen 1990 och rösten till Simba i storfilmen ”Lejonkungen” är han numera lärare och mentor på Musikmakarna – den Ö-viksbaserade yrkeshögskoleutbildning inom musikproduktion och låtskriveri som på senare år satt Ö-vik på kartan.

I takt med att skolan växte blev IT-lösningarna allt mer avancerade och komplexa, vilket fick Frank Ådahl att fundera på en annan lösning för Musikmakarna.

– När antalet elever växte och eleverna dessutom började ha samarbeten med andra artister och låtskrivare runt om i världen så klev IT-frågan upp på en helt annan nivå. Plötsligt krävdes det en mycket mer avancerad hårdvara och kunskap, berättar Ådahl. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_image src=”https://teamnorr.se/wp-content/uploads/2020/09/20200903_JF_TeamNorr-2514-scaled.jpg” title_text=”Musikmakarna TeamNorr Foto Jonas Försberg” _builder_version=”4.4.5″ custom_margin=”||-25px|||” custom_padding=”||0px|||” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ custom_padding=”0px|||||” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.4.5″ min_height=”93px” custom_margin=”||-27px|||” custom_padding=”0px|||||” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”]

Ulla Sjöström rektor Musikmakarna, Johan Eriksson IT-konsult, Michael Granquist säljansvarig, samt Frank Ådahl lärare, mentor, artist Musikmakarna. Foto: Jonas Forsberg

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.4.5″ custom_margin=”-53px|||||” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”]

För att få hjälp behövde Musikmakarna inte söka sig speciellt långt. I samma hus på Sjögatan i Ö-vik återfinns nämligen TeamNorr – en IT-partner som hjälper företag att hålla ordning på sin IT-miljö. 

– Det kändes väldigt skönt att lämna över de bitarna i kompetenta händer. Vi på skolan varken kan eller vill lägga tid på avancerade IT-problem och lösningar. Jag förstår verkligen att många företag anlitar kunniga IT-konsulter, för det sparar mycket tid och frustration, menar Ådahl. 

Frank Ådahl påtalar värdet i att TeamNorr är lokalt baserade och att man därför snabbt kan få hjälp med allt från brandväggar, skrivare och servrar till wifi, backuper och antivirussystem.

– Vi behöver mycket support och att TeamNorr finns geografiskt väldigt nära till hands var och är jätteviktigt för oss. Vi har många hos oss som nyttjar nätet och då behöver vi kompetent personal som snabbt kan agera när IT-problem uppkommer. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ custom_margin=”-95px|auto||auto||” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.14.4″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″]

Musikmakarna har oftast kontakt med samma person på TeamNorr för IT-frågor eller då problem uppstår.

TeamNorr startade 2014 i Umeå och Örnsköldsvik. I slutet av 2019 öppnades ett kontor i Luleå, och i år i Piteå och Skellefteå.

TeamNorr skapar effektiva och bekymmersfria arbetsmiljöer för företag genom att ta fullt ansvar för hela kundens IT – från datorer, skrivare, servrar och molntjänster till support och helpdesk. IT till fast pris innebär att TeamNorr levererar en helhetslösning med alla de produkter och tjänster kunden behöver till en fast månadskostnad.

Eftersom TeamNorr ansvarar för helheten blir vardagen enklare och smidigare för kunden och dess medarbetare. Som kund blir det enklare att få hjälp av en och samma leverantör som snabbt kan göra felsökningar vid eventuella problem.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_testimonial author=”Frank Ådahl” job_title=”Lärare, mentor och artist” company_name=”Musikmakarna” portrait_url=”https://teamnorr.se/wp-content/uploads/2020/09/Skarmavbild-2020-09-08-kl.-10.19.44.png” _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”]

Det känns både tryggt och bra att ha en uttalad kontaktperson på TeamNorr som jag kan ringa när som helst. Han vet allt om vår infrastruktur, vet var allt finns och hur saker fungerar hos oss. Det känns väldigt skönt att slippa förklara sådant för nya personer hela tiden. För oss är den personliga servicen, den lokala representanten, jätteviktig.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.5″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_cta title=”Det här är IT TILL FAST PRIS” button_url=”/kontakt” button_text=”Kontakta oss för att få en offert” _builder_version=”4.14.4″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″]

TeamNorr är en IT-partner som hjälper företag i Norrland genom att ta helhetsansvar för deras IT-miljö till en fast månadskostnad. Först genomförs en analys och genomgång av hela IT-miljön. Därefter utförs nödvändiga förbättringsåtgärder. TeamNorr tar över helhetsansvaret för:

Datorer

Serverdrift

Nätverk

Skrivare

Backup

Säkerhet

Molntjänster

Telefoni

Support och underhåll

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Liknande nyheter

Välkommen att ansöka till våra lediga tjänster, utöver dessa så kan du även skicka in en spontanansökan via formuläret 

Ge vidare datorer smidigt och säkert

Tillsammans med våra kunder vill vi göra mer för nästa generation. Därför omhändertar vi bärbara datorer på ett säkert och miljömässigt sätt.

Vd inom rekrytering och bemanning byter bransch.

Rebecca Vall, som arbetat i många år inom rekryterings- och bemanningsbranschen, börjar på it-bolaget TeamNorr som har affärsidén att vara it-avdelning till ägarledda tillväxtföretag i Norrland.

Fyra anledningar att välja en modern telefonilösning till företaget

Vårt telefonierbjudande samlar företagets it-lösningar ännu mer och gör livet enklare för våra kunder. Som jag ser det är en modern telefonilösning grunden för den digitala arbetsplatsen, menar Anders.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning