Intervju med Anders Eriksson, kundansvarig Skellefteå

“Jag brinner för möten med människor. Att vara en god lyssnare och att hitta möjligheterna till att hjälpa och underlätta för kunderna i deras vardag. Då har jag en fantastiskt bra dag på jobbet!”

Anders Eriksson har nu börjat som kundansvarig på TeamNorr i Skellefteå

Hej Anders, och varmt välkommen till TeamNorr

—Tackar, tackar! Kul att äntligen vara på plats och bli en del i teamet. Att få vara med från starten av satsningen i Skellefteå känns otroligt inspirerande.

Var har du jobbat innan?

—Allra senast så kommer jag från en tjänst inom Mark och Anläggning som Asfaltläggare på Asfalt Nord, detta var en helt ny bransch som gav mig många nyttiga erfarenheter. Före det så hade jag en tjänst som Account Manager på Ricoh IT-Partner, och innan dess så jobbade jag i mer än 6 år med försäljning och butiksansvar i Telekombranschen på RIngUp Carcom AB och senare Telemäklarna AB. Jag har även en mångårig bakgrund som affärssystemkonsult på lokala IT-bolag samt en långvarig anställning som innesäljare hos en grossist inom radiohandel, telekom, brunvaror och antenner mot villa- och husvagnsbranschen.

Vad vill du bidra med till TeamNorr?

—Skulle säga att framförallt min vilja att ge kunderna det bästa stödet och den bästa supporten är vad jag bidrar med, samt min styrka att skapa långvariga och goda kundrelationer. Lägger även stor tyngd i att vara en god ambassadör för TeamNorr och att ständigt utveckla mig själv och våra kunder.

Var ligger din styrka som kundansvarig

—Jag är en god relationsskapare som vill bygga långsiktigt tillsammans med kunderna. Med bra kommunikation och ett vänligt sätt så är jag att lita på i komplexa beslut. Känslan att hjälpa kunderna och att de sedan återkommer till oss är det bästa betyget för mig.

Dina förväntningar på TeamNorr?

—Ett företag som vill ligga i framkant när det gäller tekniken och som samtidigt har en hög ambition att utvecklas tillsammans med sina kunder och anställda. En arbetsplats där det är högt i tak och allas idéer är viktiga och kan föras fram. Kollegor och lagspelare med grym teamkänsla där vi jobbar tillsammans för att växa och nå våra uppsatta mål. Vi är och ska vara en stark aktör att räkna med här i Norrland!

Vad är en bra dag på jobbet för dig?

—Jag brinner för möten med människor. Att vara en god lyssnare och att hitta möjligheterna till att hjälpa och underlätta för kunderna i deras vardag. Då har jag en fantastiskt bra dag på jobbet!

Anders Eriksson

Kundansvarig Skellefteå
TeamNorr IT-Partner AB

070-560 27 00